Stiri

Vlad Moldoveanu: „Când am avut șansa să punctăm am fost faultați. Ne-au făcut viața grea”

Paul Olar

Paul Olar
19.01.2017

U-Banca Transilvania a suferit un eșec miercuri seara, pe terenul lui Pau-Lacq-Orthez, și nu mai are șanse să ajungă în TOP 16 din FIBA Europe Cup.

Autor a 24 de puncte, Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun om al clujenilor. Jucătorul a vorbit despre înfrângerea din Franța, spunând că defensiva a fost factorul slab al echipei sale.

”Ne-am așteptat la un meci foarte fizic, știam ce joacă și cât sunt de valoroși. În prima repriză, nu am fost capabili să le oprim pătrunderile, urmate de pase pentru șuturi necontestate de dincolo de semicerc. Când am avut șansa să punctăm am fost faultați, ne-au făcut viața grea. În partea a doua, am abuzat și noi de faulturi, dar ei au înscris foarte ușor, ceea ce nu este permis, mai ales într-un meci ca acesta, care pe care. Când am jucat la Cluj, apărarea noastră zonă a funcționat, pentru că ei au ratat, dar astăzi antrenorul francez a făcut ajustările necesare și au avut aruncări deschise, iar baschetbaliștii buni, precum cei ai lui Pau, nu ratează în două meciuri consecutive”, a spus Moldoveanu, conform u-bt.ro.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!