Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu: „Silva trebuie să-i mulțumească soției că am venit la Cluj”

Eduard Popa

Eduard Popa
16.08.2018

vlad moldoveanu intoarcere u bt cluj

Vlad Moldoveanu s-a întors în acest sezon la U-BT Cluj-Napoca, formație alături de care reușea să câștige titlul în sezonul 2016/2017.

Într-un interviu pentru TVR Cluj, Moldoveanu afirmă că a mai avut două oferte, de la Monaco și Anwil Włocławek, dar în cele din urmă a ales să se întoarcă sub dealul Feleacului la insistențele soției:

„I-am spus lui Silva de la început că trebuie să mulțumească soției. Am avut ofertă de la campioana Poloniei, Anwil, au fost discuții și cu Monaco, dar la Monaco a picat. Așa că am rămas să aleg între campioana Poloniei și a veni aici. Dar soția a zis clar <<Cluj>>”.

În sezonul petrecut în tricoul clujenilor, Moldoveanu a reușit să câștige titlul, Cupa României și Supercupa. În acel sezon, el a adunat medii de 15,5 puncte, 5,7 recuperări și 2,5 pase decisive în 35 de patide jucate în LNBM, cu 29:14 minute jucate pe meci. De asemenea, în 3 partide din Cupa Românei, a avut o medie de 19,3 puncte și 11,3 recuperări.

În sezonul 2017/2018 Vlad Moldoveanu a jucat în prima ligă din Turcia, la Demir Insaat, unde a fost folosit însă mai mult ca role player, datorită abilităților sale de stretch four și a avut și probleme din cauza accidentărilor. În total, internaționalul român a adunat 14 meciuri în Superliga Turciei, cu medii de 6,9 puncte și 3,5 recuperări, respectiv 8 meciuri în FIBA Europe Cup, cu 7,8 puncte și 5,1 recuperări și 4 meciuri în preliminariile competiției europene, unde a strâns medii de 10,5 puncte și 5 recuperări.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    Un pic de modestie nu strica niciodata; mai ales dupa un sezon ratat, indiferent de motiv

    cu 5 ani în urmă (16.08.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ei, VM
      e da la Bucale. El si modestia sunt doua concepte paralele. In fine, cat a jucat, a jucat bine. Deci cumva i s au justificat fitzele, chiar daca nu e un caracter/tip de jucator care sa imi placa . Sa vedem ce va fi sezonul asta...

      cu 5 ani în urmă (16.08.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!