Stiri

Vlad Moldoveanu: „Vom transmite publicului plăcerea noastră de a juca împreună”

Paul Olar

Paul Olar
26.09.2016

U-Banca Transilvania se deplasează marți în Cipru, pentru partida tur cu AEK Larnaca. Înaintea confruntării, Vlad Moldoveanu a participat la o conferință de presă, prefațând debutul trupei sale în Champions League.
Internaționalul român vede o încleștarea crâncenă în fața ciprioților și face apel către publicul clujean, întrucât returul se anunță a fi unul de foc.

Vlad, ce așteptări aveți de la partidele cu ciprioții?

Ne așteaptă două meciuri grele, în trei zile. Echipa din Cipru este o echipă bună, îi cunosc. Am evoluat împotriva lor în trecut, în campionatul Poloniei sau în Liga VTB. Baschetbaliștii lor americani au terminat școli de top din Statele Unite și ne putem aștepta la meciuri foarte grele. Pe de altă parte, Champions League este un obiectiv important pentru noi și trebuie să începem cu dreptul. Cred că ne va ajuta foarte mult al doilea meci acasă, este important să jucăm cu sala plină. Avem de nevoie de fani, de public, într-un meci eliminatoriu.

Este ciudat că jucați la o distanță de doar două zile returul?

Da, nu am mai pățit așa ceva. Cred că doar în Estonia am întâlnit o astfel de situație. Ne întoarcem imediat după meci, noaptea, însă și ei joacă în aceleași condiții.

Cum te-ai adaptat la U-BT după primele meciuri?

Deocamdată am demonstrate că suntem o echipă bună. S-a văzut în partidele anterioare, avem șase-șapte jucători care pot înscrie. Deci echipa noastră este valoroasă, iar acest lucru l-am învățat și eu afară. Avem posibilități și avem plăcerea de a juca împreună. Nu știam la ce să mă aștept, dar ne simțim foarte bine pe teren. Este importantă plăcerea jocului de baschet, să nu fie ca un job. E frumos atât pentru noi, cât și pentru public. Se va transmite plăcerea noastră de a juca împreună.

Dacă tot a venit vorba, cum ți se pare atmosfera din sală?

Am avut turneul City Cup, în care am dezamăgit. Cred că rezultatele noastre și jocul nostru vor aduce publicul la sală. Eu sper să jucăm cu sala arhiplină. Eu țin minte atmosfera din Sala Horia Demian, când eram mic, iar Silvă încă juca (râde). Era o atmosferă de vis atunci și sper ca anul acesta să am parte de aceeași atmosferă.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    Tot ne facem ca ploua...Nu va mai fi la fel decat daca se intoarce galeria langa aceasta echipa. Punct. Pana atunci popcorn la greu...

    cu 7 ani în urmă (26.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!