Stiri

Vlad Moldoveanu a adus victoria pentru PGE Turow în ultima etapă din Polonia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.10.2014

Vlad Moldoveanu a fost decisiv pentru PGE Turow Zgorzelec în ultima etapă din Polonia, în meciul împotriva Polfarmex Kutno. PGE Turow s-a impus la in extremis cu scorul de 91-89, după ce Vlad Moldoveanu a marcat un coș de la 3 puncte cu 7 secunde rămase până la final.

Internaționalul român, Vlad Moldoveanu a fost și cel mai bun marcator al partidei, pe lângă faptul că a adus victoria campioanei en-titre. Românul a terminat partida cu 22 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă în 31:28 minute petrecut pe parchet. Extrema de forță a prins o seară excelentă la aruncări, cu 7/9 de la 2 puncte, 2/3 de la trei puncte și 2/2 de la 3 puncte.

PGE Turow este are 3 victorii din 3 meciuri jucate în Tauron Basket Liga. AZS Koszalin și Slask Wroclaw sunt singurele care au și ele un record de 3-0 în primele trei runde.

Pentru PGE Turow Zgorzelec urmează un nou meci în Euroligă. Campioana Poloniei va întâlni pe Fenerbahce Istanbul, joi, 23 octombrie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Vlad
    In campionat sunt convins ca va face fata cu brio,insa in Euroliga a fost anonim si cred ca asa si va ramane,desi sincer doresc sa mna insel.

    cu 9 ani în urmă (21.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!