Stiri

Vlad Moldoveanu, decisiv în victoria lui Demir Insaat

Eduard Popa

Eduard Popa
17.12.2017

vlad moldoveanu demir

Demir Insaat BB a trecut în prelungiri de Trabzonspor, scor 113-105, în etapa a 11-a din prima ligă a Turciei. Căpitanul naționalei României, Vlad Moldoveanu, a avut un aport important în meciul de ieri de la Trabzon.

Moldoveanu a marcat două aruncări libere cu zece secunde înaintea terminării timpului regulamentar, iar înaintea primei reprizei de prelungiri  tabela arăta scorul de 84-84. Egalitatea s-a menținut și după primele 5 minute suplimentare, când scorul era  95-95. În cea de-a două repriză de prelungiri, Demir IBB a avut un parțial de 18-10 și a dus scorul final la 113-105.

Moldoveanu a jucat 24 de minute, timp în care a totalizat 15 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. El a avut 3/3 la aruncările de 3 puncte, 5/7 în total și 2/2 la linia de libere.

De la Demir IBB s-au remarcat Bracey Wright, cu 27 puncte, 9 recuperări și  4 pase decisive, iar Erving Walker a încheiat cu 26 puncte și 8 pase decisive. 

După această victorie Demir a ajuns la 4-7, în timp ce Trabzonspor a coborât la 3-8.

În urma acestui meci, antrenorul lui Trabzonspor, selecţionerul României Zare Markovski, a fost demis.

*foto: Timeoutbasketbol.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!