Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu despre Aleksandar Rasic: „Jucătorul acesta merită o sală plină”

David Istrate

David Istrate
25.05.2019

Vlad Moldoveanu despre Aleksandar Rasic: „Jucătorul acesta merită o sală plină”

Duminică, 26 mai, BTarena va găzdui primul joc al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Universitatea Craiova, a cărei miză este obținerea locului trei la finalul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În drumul spre finala campionatului, ambele formații au fost învinse cu scorul de 3-1, U-BT Cluj-Napoca de CSM CSU Oradea iar SCM U Craiova de BC CSU Sibiu. Drept urmare, cele două echipe se vor întâlni în finala mică, finală ce se joacă după sistemul 2 din 3.

Cu o zi înainte de prima partidă dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Universitatea Craiova, site-ul oficial al studenților a anunțat retragerea lui Aleksandar Rasic din baschet. Acesta, în vârstă de 35 de ani, a petrecut trei sezoane în maioul alb-negru, fiind și căpitanul acestei echipe. Iubit de către fani, Rasic și-a câștigat respectul tuturor, de la coechipieri și antrenori, până la adversari.

Unul dintre cei ce a ales să transmită un mesaj după acest anunț este Vlad Moldoveanu. Baschetbalistul român a postat pe rețelele de socializare câteva cuvinte adresate suporterilor lui U-BT Cluj-Napoca, prin care îi îndeamnă pe aceștia să umple Sala Polivalentă la confruntarea cu SCM U Craiova.

Poate ești supărat pe rezultate, pe joc, pe sezon...pe noi...dar jucătorul acesta merită o sală plină!”

De asemenea, Moldoveanu i-a transmis un mesaj și lui Aleksandar Rasic în care a spus că și-ar fi dorit să fie pe teren alături de căpitanul lui U-BT Cluj-Napoca în acest sezon.

Majstore (n.r. maestre), mi-aș fi dorit să pot să fiu alături de tine pe teren pe întreaga durată a acestui sezon.”

Partida cu numărul 1 dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Universitatea Craiova are loc duminică seara (26.05), de la ora 18:00, fiind transmisă în direct de FRBTV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    @Moldoveanu
    Nu sunt suparat atat pentru rezultate cat pentru jocul (si) din acest sezon. Dar da, voi fi duminica in sala pentru Rasic si pentru echipa.

    Sper sa va vedem in sezonul urmator tot aici, motivat pentru, sper un nou inceput.

    cu 4 ani în urmă (25.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!