Stiri

Vlad Moldoveanu este aproape de un transfer în Franța, la Limoges CSP

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.06.2017

Vlad Moldoveanu este aproape de un transfer în Franța, la Limoges CSP, anunță eurobasket.com. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a jucat pentru prima dată în cariera în campionatul României și a reușit să cucerească alături de U BT Cluj-Napoca titlul național, cupa și supercupa.

În sezonul petrecut în România, Moldoveanu a bifat 35 de partide în Liga Națională cu medii statistice de 15.5 puncte, 5.7 recuperări și 2.7 pase decisive în 29.1 minute pentru un indice al eficienței de 1.7 puncte. Extrema de forță a bifat 3 partide și în Cupa României cu cifre de 19.3 puncte, 11.3 recuperări și 2.0 pase decisive pentru un index de 24.7 unități la eficiență.

U BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Vlad Moldoveanu în urmă cu câteva zile. De curând, Vlad Moldoveanu a postat pe o rețea de socializare că a venit momentul să revină în EuroCup. Limoges CSP esteva juca în sezonul 2017/2018 în EuroCup și a fost repartizată în urna a 5-a valorică înaintea tragerii la sorți de pe 6 iulie.

Vlad Moldoveanu a mai jucat în Franța, în sezonul 2012/2013, când a îmbrăcat echipamentul lui Le Havre. După ce a absolvit în 2011 la American University, sportivul român și-a început cariera la Benetton Treviso. El a mai trecut pe la BC Kalev/Cramo, Turow Zgorzelec și Stelmet Zielon Gora.

Limoges CSP a încheiat ediția precedentă a campionatului Franței cu 15 victorii și 19 înfrângeri, a terminat abia pe poziția a 10-a și a ratat playoff-ul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!