Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu revine la U-BT Cluj-Napoca

David Istrate

David Istrate
10.07.2018

vlad moldoveanu se intoarce u bt cluj 

Cu toate că până acum nu au avut loc așa de multe transferuri, în ultimele două zile, campioanele ultimelor trei sezoane au făcut mutări importante. Astfel, în cursul zilei precedente, CSM CSU Oradea a anunțat venirea lui Giordan Watson la Oradea și prelungirea canadianului Sean Denison. Astăzi, U-BT Cluj-Napoca rămasă fără conducător de joc a răspuns și l-a transferat pe Vlad Moldoveanu, fost campion alături de clubul clujean.

În sezonul 2016/2017, U-BT Cluj-Napoca a reușit un an perfect, câștigând toate trofeele interne puse în joc. Din acea echipă faceau parte atât Vlad Moldoveanu, cât și Kyndall Dykes, Filip Adamovic sau Max Pustozvonov, care au părăsit clubul după acel sezon. Jucătorul naționalei României a decis să plece în Turcia la Demir Insaat, echipă care s-a clasat pe locul al 12-lea în prima ligă turcă. Din păcate, Moldoveanu a suferit mai multe accidentări și a ratat o mare parte a sezonului, perioadă în care a fost nevoit să se recupereze.

Din diverse motive, Vlad Moldoveanu a decis să se întoarcă în România, la U-BT Cluj-Napoca, anunțul fiind făcut de site-ul oficial al clubului clujean. Revenirea la Cluj a fost confirmată și de jucătorul în vârstă de 30 de ani care a postat o fotografie sugestivă pe rețelele de socializare.

 

De asemenea, pe site-ul u-bt.ro a apărut și declarația antrenorului echipei clujene, Mihai Silvășan. 

„Îi urăm «Bun venit!» lui Vlad Moldoveanu, un jucător care a pus umărul serios la trofeele pe care am reușit să le câștigăm acum doi ani. Este un jucător român foarte valoros, care mai are multe de spus în baschet. Îi mulțumim că a ales să revină la Cluj și sper ca împreună să ne îndeplinim toate obiectivle pe care ni le-am propus!

De-a lungul carierei, Moldoveanu a mai jucat pentru Benetton Treviso, Le Havre, Kalev/Cramo, PGE Turow Zgorzelec, Stelmet Zielona Gora și Demir Insaat.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu 

23 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    Felicitari pentru transfer! Un prim transfer reusit.
    Moldoveanu e un jucator foarte bun. Sa speram ca e in forma dupa accidentarea din sezonul trecut.

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca threepointer :

    Dupa cum anticipam
    De cand s-a anuntat plecarea lui Watson,eram 99% sigur de mutarea asta si sunt foarte multumit.Nu stiu daca mai sunt lucruri de spus despre Vlad.

    Vis-a-vis de conditia lui fizica,il urmaresc pe pagina personala de Facebook si am vazut ca si-a facut recuperarea in America.El are "ok-ul" de a se antrena fara restrictii,iar in 1-2 saptamani spunea ca va liber la antrenamente de contact fizic.Deci aici nu se va repeta situatia cu Rasic din sezonul trecut.Toate bune!

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Una calda, alta rece !
    Pe site-ul oficial, se anunta revenirea lui Vlad, stire pozitiva, evident . Dar tot pe site-ul oficial citim si declaratia lui Silva ( prezentat ca antrenorul echipei ), stire pt mine clar negativa ! Sa fie chiar asa de habarnisti cei care dau banii, respectiv BT, sa nu vada ca la un lot valoros ( cum sper ca va fi ) ne trebuie si un antrenor pe masura, nu un isteric invatacel ?!

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • U BT Cluj-Napoca threepointer:

      @vass bela
      Buna observatie :) Dupa parerea mea,lui Silva i s-a dat creditul cupei si trofeelor de anul trecut plus o campanie destul de lunga in Fiba Europe Cup(care in opinia mea a fost luna din cauza adeversarilor facili)

      Eu cred ca cu el,lucrurile stau asa:Ori are un parcurs in campionat imaculat ca acum 2 ani,ori daca o duce ca anul trecut cu infrangeri pe la Sibiu,Oradea,Timisoara,Pitesti etc v-a fi schimbat inainte de faza a-II-a a campionatului.Eu cred ca a ramas,dar pe modul gresesti,platesti :D

      cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Treepointer
      Păi dacă se speră să refacem echipa de anul trecut atunci nu mai avem nevoie de antrenor. Doar sa dam drumul băieților in arena...

      cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Antrenor
      4 trofee in 2 ani, il califica sa ramana, conducerea clubului il sustine pana la capat, vor ca echipa si el sa evolueze impreuna, iar el sa aiba un mandat lung la echipa

      cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      U si-a luat si antrenor
      Prin acest transfer U si-a luat nu numai un jucator bun dar si un antrenor...

      cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea:

      Silva
      Silva in sezonul 2017-2018 a avut un prim sezon in care a castigat cam tot ce se putea castiga ... in conditiile in care stim cu totii ca nu e suficient sa ai un lot valoros. A avut si el partea lui importanta in obtinerea acelor trofee. Putea foarte bine sa dea de pamant cu toate valorile pe care le-a avut in echipa, dar n-a facut-o, din contra le-a pus in valoare si a obtinut trofee. In schimb, in sezonul recent incheiat a fost unul ratat in primul rand datorita pierderii nucleului echipei. Asta a fost principala vulnerabilitate din acest sezon, iar Achim cunoscand importanta acestui lucru a ales sa mearga pe nucleu deja sudat, chiar daca l-a tinut pe Zeno accidentat, l-a adus pe Denison din Canada de la pescuit. Omul a stiut ca pastrarea nucleului este mega importanta si a dat rezultate si in cazul lui. Clujul a luat-o de la zero in sezonul recent incheiat. Asta consider ca a fost o principala cauza de care sunt raspunzatori Cristescu si Silva in primul rand. Dar din punctul meu de vedere ar fi o eroare sa renunti la vreunul din ei. Cristescu cu plusurile si minusurile lui, e clar omul potrivit la locul potrivit, iar cu Silva merita sa te inhami la ceva pe termen lung. Eu unul, consider ca ar fi o eroare se se renunte la el.

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea:

      Silva
      Erata: *un prim sezon 2016-2017 :)

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Papusheluuu
    OMG!! Papushelu is back!!! Arbitrii sunt in joc de glezne deja!

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      tsc_1980
      Bate-ti coasa! Ati castigat campionatul pe merit, ati fost cei mai buni, v-am felicitat! Nimeni nu a influentat pe nimeni! Termina cu prostiile!

      cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    Urmeaza ???
    Rasic, Vlad, Baro, Kuti - DYKES

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      Hmm
      Ce ai zice de rasic la Oradea???

      cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Sepsi, da !
    Sepsi, campioana la fete, a anuntat TOT LOTUL pt noul campionat, si asta in conditiile in care au schimbat peste 90% din jucatoare ! Hai sa recunoastem, asta inseamna un management de nota 10, e clar ca nu intamplator s-au obtinut atatea trofee in ultimii ani . PS . la baieti si Oradea se misca destul de repede, noi inca cugetam, doar este timp ...

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Dupa parerea mea e greu sa faci asa o echipa la masculin. Eu nu mi-as dori sa se faca asa echipa la Cluj.

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      1. campionatul feminin s-a terminat cu 2 saptamani mai devreme;
      2. in Romania Sepsi nu prea are concurenta la achizitii din partea celorlalte echipe
      3. cand schimbi toata echipa e mai usor pt ca iti poti face temele din timp; cand vrei sa continui cu anumiti jucatori sau sa transferi de la alte echipe din campionat trebuie sa astepti in primul rand terminarea campionatului; dupa aceea incep negocierile cu agentii si abia dupa ce revin din vacanta jucatorii poti incheia contracte (toti jucatorii pleaca acasa in vacanta si nu prea sunt de gasit - in special americanii).

      Asa ca nu are rost aceasta comparatie.

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Ce s-a rupt odatã...
    Reincãlzitul sarmalelor. Nuuu tine.
    Sunt multi bani de aruncat pe geam la BT.

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Pe Zeno nu cumva l-o reincalzit Achim anul trecut?
      si ca sa duc metafora ta mai departe as zice ca i-o si iesit niste sarmale bune.

      Cateogric ca exista acest semn de intrebare al formei lui Moldoveanu, dar la ce profesionist e, eu cred ca isi revine rapid.

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Corect - e cea mai buna achizitie pt Cluj!

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      asa ziceau unii pe aici
      si despre revenirea lui Jonte Flowers la Steaua. Si baiatul a livrat cam tot sezonul.
      Sincer nu sunt mega fan VM, dar ca jucator roman este de certa valoare. Cu el si rasic in teren, si vreo doi trei mai cu fizic de pus umarul in aparare si de alergat, suntem bine zic eu. Vedem ce conducator aduc, sper totusi ca nu Adamovic...

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Oradea in preliminarii :
    Turul I - Karhu Basket Kauhajoki (FIN)
    Turul II - Siauliai (LTU) / Lukoil Levski (BUL)
    Turul III - Nanterre 92 (FRA)

    cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      mda
      greut de ajuns in grupe...
      cu finlandezii se joaca, dar apoi de la lituanieni incolo devine dificil de-a dreptul, iar francezii...

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Oradea
      Pana la ora actuala Orada arata bine. Din pct. meu de vedere cred ca ne vom bate cu francezii. Oradea are un beck court bun si cu siguranta si un centru combativ. Aseptam sa ma vin cel putin un jucator "decisiv".

      cu 5 ani în urmă (11.07.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!