Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu va mai absenta o periodă de pe teren

Paul Olar

Paul Olar
09.12.2016

U-Banca Transilvania va disputa fără Vlad Moldoveanu și meciul de vineri, împotriva lui BC Timișoara. Sportivul se confruntă cu o accidentare la umăr și desfășoară un program de recuperare, care se întinde însă o perioadă îndelungată.

“Probleme noi de lot nu avem, Max Pustozvonov a revenit la antrenamente, deci va fi apt pentru meciul cu Timișoara. Rămâne problema cu Vlad Moldoveanu, care va lipsi pentru o perioadă puțin mai îndelungată”, a spus Mihai Silvășan, la conferința de presă premergătoare disputei cu bănățenii.

Antrenorul clujenilor a vorbit de la superlativ despre trupa bănățenilor, precizând că sunt o formație puternică, care poate pune probleme, în special în spațiul de trei secunde.

“Datorită taliei lor, sunt o echipă incomodă, au jucători care pot face diferența în anumite momente ale jocului, însă, așa cum v-am obișnuit și așa cum sper ca mentalitatea jucătorilor mei să fie, ne gândim doar la victorie și vom face tot ce ne stă în putință să o obținem”, a precizat Silvășan, potrivit u-bt.ro.

Încleștarea dintre U-Banca Transilvania și BC SCM Timișoara are loc astăzi, cu începere de la ora 17:00, pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian. De asemenea, partida va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • streetball44 :

    Mda
    Deci va lipsi sigur si cu Albacomp, marti. Totusi, sper ca la meciul de acasa cu Pau-Orthez sa fie apt, desi accidentarile astea la umar sunt foarte neplacute...Eh, macar a revenit Max, sper ca va face un meci bun deseara.

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Max si meciurile bune...Astea sunt 2 concepte antonime, daca imi dai voie sa me exprimez astfel:)))

      cu 7 ani în urmă (09.12.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Max
      UitE ca n-ai avut dreptate. Max chiar a făcut un meci bun

      cu 7 ani în urmă (09.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!