Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Szekely a debutat pentru BC Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
23.02.2014

Partidele cu Farul Constanța sunt o bună ocazie pentru aproape toate formațiile din Liga Națională pentru a scoate în față telentele pe care le cresc la grupele de juniori. BC Timișoara a profitat de acestă oportunitate pentru a da minute de joc unor tineri precum Milencovici, Filip, Petrișor. În același timp, Toth și Dragoș Andrei au avut ocazia de a confirma statutul de jucători care s-au impus deja ca exponenții unei noi generații de baschetbaliști români. 

În meciul câștigat de BC Timișoara cu 116-61 în dauna Farului, acești tineri au marcat împreună 54 de puncte, dintre care George Toth a reușit nu mai puțin de 24

O supriză plăcută a fost debutul lui Vlad Szekely, un produs al baschetului timișorean care la numai 17 ani se anunță a fi un mare talent. El primit din partea lui Dragan Petricevic 12 minute de joc, însă nu a reușit să marcheze. Totuși, a terminat meciul cu 1 recuperare, 1 pasă decisivă, 1 minge furată și un capac. La finalul partidei, Szekely a declarat că a avut emoții, dar coechipierii l-au susținut și l-au ajutat:

„Am avut puțin emoții dar apoi mi-am revenit, băieții m-au susținut foarte mult. Domnul profesor mi-a dat încredere. Știam că voi face parte din lot, dar nu mă așteptăm să joc. Relația cu colegii este una bună, m-au ajutat la antrenamente.”

BC Timișoara a mai promovat în acest sezon un jucător în Liga Națională, în meciul din tur cu Timba debutând Raul Covaciu. El a fost accidentat in partida cu constănțenii.

 

*sursa foto: www.bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!