Stiri Cupa României Masculin

Vladan Vukosavljevic, încă o dată cel mai bun marcator la SCM Timișoara

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.03.2019

SCM Timișoara a ratat calificarea la Final 4-ul Cupei României după ce a cedat cu 169-171 dubla manșă din sferturi cu Dinamo Știința București. Avansul de 11 puncte cu care mergeau în capitală nu a fost suficient pentru alb-violeți, care au pierdut cu 83-96. Vladan Vukosavljevic a fost din nou coșgheterul bănățenilor, dar doar alți doi coechipieri au fost în double-digits, față de șase dinamoviști.

Vladan Vukosavljevic a fost jucătorul care a evoluat cel mai mult pentru SCM Timișoara în returul cu Dinamo Știința București. Pivotul a jucat 32:09 minute și a fost coșgheterul partidei cu 26 de puncte. A încheiat cu 9 reușite din semicerc din 10 încercări (90%), 2/6 de la distanță (33%) și 2/3 de la linia de fault (67%). A mai avut 6 recuperări (2 ofensive/4 defensive), 2 greșeli personale, 3 faulturi scoase, 2 mingi pierdute, o intercepție și 4 capace, cu +29 indice al eficienței.

Sârbul avea 18 puncte la pauza mare și a marcat tripla cu care timișorenii se apropiau la 8 puncte la începutul ultimului minut, diferență la care s-ar fi calificat la turneul final. Adversarii au strâns la el în a doua parte a meciului și au apărut spații pentru coechipieri. Cel mai bun marcator al timișorenilor a avut și momente când și-a arătat nemulțumirea pentru că nu a primit pasă la timp și a fost sancționat cu 3 secunde. Vukosavljevic a fost coșgheterul turului 4 din cupă, cu un total de 58 de puncte.

În returul din capitală doar doi timișoreni au mai trecut de 10 puncte, în timp ce gazdele au avut șase jucători în double-digits, dintre care doi în double-double. Baker a fost cel mai bun marcator de la bucureșteni cu 24 de puncte. Dinamo Știința a profitat de greșelile adverse și a înscris 21 de puncte pe contraatac, față de 10.

Marko Stojadinovic a încheiat partida cu 14 puncte pentru oaspeți în 22:56 minute (2/2 din semicerc, 2/5 de la distanță și 4/4 de la linia de fault), plus 3 recuperări și o pasă decisivă, +15 eficiență. Sherwood Brown a înscris 11 puncte în 20:44 minute, cu 1/4 de la semidistanță, 2/4 de afară și 3/4 de la linia de fault. A mai avut 6 recuperări (2/4), 2 pase decisive și o intercepție, cu +14 eficiență.

Pentru SCM Timișoara urmează meciul din deplasare cu U-BT Cluj, sâmbătă de la ora 18:00.

*foto: Baschet SCM Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!