Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladan Vukosavljevic, la cea mai slabă prestație din Top 6 LNBM

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
10.03.2019

vladan vukosavljevic sibiu timisoara

CSU Sibiu a câștigat clar partida contra celor de la SCM Timișoara, scor 97-71, din etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Grupa Roșie. Un mare merit pentru victoria elevilor lui Dan Fleșeriu l-a avut și defensiva, în special la cel mai bun om al bănățenilor din acest sezon, pivotul Vladan Vukosavljevic.

Sârbul care a condus SCM Timișoara către toate victoriile importante din acest sezon a strâns 9 puncte și 3 recuperări în partida de sâmbătă din Sala Transilvania. El a avut 4/11 din acțiune și 1/2 la libere, pentru +3 indice al eficienței, în 25:12 minute. A fost cel mai slab meci din acest sezon pentru „Vuko”, după ce în partida de debut, pierdută contra Oradiei scor 76-65, a avut tot +3 la eficiență, cu 9 puncte și 3 recuperări.

Rivalii de pe poziția 5 ai lui Vukosavljevic au avut o prestație colectivă foarte bună în meciul din Sala Transilvania. Astfel, Chris Cooper a strâns 9 puncte și 6 recuperări, pentru +16 la eficiență în 22:26 minute și Randal Falker a strâns 9 puncte, 8 recuperări și +14 la eficiență, în 21:50 minute.

A fost al doilea meci slab consecutiv făcut de Vladan, după ce în meciul cu SCM U Craiova a avut 3 puncte, 10 recuperări și 1/7 din acțiune.

Prestațiile recente ale lui Vukosavljevic l-au dezamăgit și pe oficialul bănățenilor, Ilie Trițoiu:

„Sunt foarte supărat pe jucători pentru că toți încearcă să rezolve individual meciul. Sunt foarte dezamăgit de echipă. Nu mi-a plăcut nimic din ce am văzut în repriza a doua. Vukosavljevic a avut un joc mai puțin bun și în meciul trecut, deja antrenorii îl cunosc și își iau măsuri împotriva lui. Asta este. Sper să văd o altă prestație etapa viitoare și din partea lui”, a afirmat președintele secției de baschet SCM Timișoara.

În ciuda ultimelor două meciuri, Vladan Vukosavljevic are în continuare medii stagionale foarte bune, cu 18,9 puncte pe meci, 8,5 recuperări și +20,6 unități la eficiență pe întâlnire. Vladan a pierdut însă distincția de cel mai bun marcator din Grupa Roșie LNBM, ocupată acum de Kyndal Dykes, cel care are 19 puncte pe meci.

*foto: Ana Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!