Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladan Vukosavljevic, prestație extrem de modestă împotriva lui U-BT Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
23.03.2019

vladan vukosavljevic cluj

U-BT Cluj a reușit o victorie importantă pe teren propriu, împotriva lui SCM Timișoara, scor 95-86, în etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Grupa Roșie.

Timișorenii au avut o prestație mai bună decât în ultimele partide pierdute recent, cu CSU Sibiu sau Dinamo Știița. Cu toate acestea, bănățenii au avut parte de o partidă foarte slabă din partea liderului formației, Vladan Vukosavljevic. Pivotul sârb a înscris 0 puncte în acest meci, prima partidă în care nu a reușit să marcheze deloc în acest sezon. Cea mai slabă prestație pentru el până la această partidă a fost când a înscris 7 puncte contra celor de la CSU Sibiu, într-o partidă câștigată de timișoreni pe teren propriu, scor 86-79.

Vukosavljevic a terminat meciul cu SCM Timișoara cu o linie statistică de 0 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 turnovers, 0/8 din acțiune și -3 la eficiență. În acest sezon, „Vuko” are medii de 18 puncte și 8,1 recuperări pe meci, dar în Top 6 statisticile sale scad la 14,1 puncte și 7,5 recuperări.

Pivotul sârb a fost vizibil deranjat de felul în care a fost apărat de pivoții clujeni, în special în contextul în care Tony Easley a jucat destul de multe minute la poziția 4 și a putut dubla la Vukosavljevic, care astfel a fost forțat să „scoată” mingea la coechipieri.

După această înfrângere, SCM Timișoara ajunge la 9 victorii și 13 înfrângeri. Bănățenii mai au de jucat cu BCM U Pitești, pe teren propriu și cu SCM U Craiova, în deplasare.

*foto: facebook baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!