Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “În primele două meciuri presiune va fi de partea noastră”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a prefațat pentru Total Baschet duelul din semifinale cu U Mobitelco Cluj-Napoca. „Dado” vede confruntările de la Ploiești ca pe unele în care echipa sa va evolua sub presiune și se așteaptă la un prim meci extrem de crâncen. Totuși sârbul spera ca terenul propriu să fie avantajul necesar pentru Asesoft în a obține două victorii:

„În primele două meciuri presiune va fi de partea noastră pentru că Clujul joacă în deplasare, vin cu idea să câștige măcar un meci sau așa ar trebui să se gândească. Noi avem presiune pentru că trebuie să câștigăm neapărat amândouă meciurile. Dar faptul că jucăm acasă îşi faptul că nu am pierdut nici un meci acasă în afară de meciul din semifinalele cupei trebuie să constituie un avantaj. Mă aștept la un prim meci destul de nervos un meci care nu va fi foarte frumos. Chiar și așa aștept o victorie clară.”

Vladimir Arnautovic a vorbit și despre avantajele și dezavantajele Clujului, mai ales că aceștia au avut nevoie de meci decisiv în sferturi:

„Contează pentru că au jucători de bază mai puțini. Sunt aceiași jucători care au avut un efort enorm și psihic și fizic în seria cu Sibiu. Însă cel mai mare avantaj al Clujului este că nu are ce să piardă. Dezavantajul este că a avut 2 meciurile grele în plus față de noi, are banca puțin mai scurtă decât noi dar important e că în aceste două meciuri de la Ploiești nu au ce să piardă.”

Întrebat dacă echipa din Cluj îi poate surprinde, „Dado” a concluzionat:

„Eu cred că nu. Rămâne de văzut mai ales în condițiile în care toți jucătorii mei o să fie concentrați la maxim și o să respecte ce am văzut, ce am vorbit și ce am stabilit. Atunci nu are cu ce să ne surprindă. Dacă noi nu vom face treaba noastră, atunci totul e posibil.”

foto: Răzvan Păsărică

10 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    A mai spus un antrenor ca nu avem cu sa il sustinem, a pierdut dupa 2-0 tocmai pentru ca nu am avut cu ce sa il surprindem!

    cu 9 ani în urmă (12.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Mama lui de analfabet...... Measjul corect este: " A mai spus un antrenor ca nu avem cu ce sa il surprindem si a pierdut de la 2-0 taman pentru ca nu am avut cu ce sa il surprindem" Lol la adresa mea, lol de lol chiar!

      cu 9 ani în urmă (12.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    @ ARM
    Pai sunt sarbi amandoi , d-aia a spus di dado la fel ca primul.Diferenta este ca daca ajungem sa va dam mai multe din start , noi nu pierdem din elan pe parcurs.Am mai facut-o pana acum ( cu o singura exceptie )iar pe D ( daca stii la cine ma refer ) vor stii cum sa-l anihileze ptr. ca a crescut in curtea noastra si este si el "om" ...

    cu 9 ani în urmă (12.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Asesoft cu alt antrenor nu ar mai avea nevoie de nimic, cum s-ar zice el este veriga slaba! Stiu la cine te referi cu "D" dar falsa impresie ca il cunosti bine poate duce la probleme, nu uita ca si el cunoaste metodele lui "D"

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    @ ARM
    Salut , perfect adevarat despre cunoasterea reciproca dar nu la asta ma refeream ci la cu totul altceva... if U know what I mean...

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Hargrove
      Eu mai degraba as spune ca are ceva de demonstrat, are de demonstrat ca este mai bun decat profetul..... Are mai multe sanse sa ajunga inapoi daca demonstreaza ca este mai bun decat daca tranteste meciul! Pana una alta se simte bine la CLuj.... dar vom trai si vom vedea, exista oricum si posibilitatea "non-combat-ului" dar posibilitatea asta s-ar putea sa ii reduca mult sansele sa isi gaseasca alta echipa in cazul in care voi va decideti ca ii prea "batran" si ca scartaie cam prea tare, pentru ca asta ii realitatea, scartaie! Dar, realitatea o sa o vedem incepand din seara asta!

      Tu ce ai alege, un jucator care tranteste un meci sau un jucator care joaca bine in orice conditii? Eu as l-as alege pe ala care joaca bine pentru ca nu sti cand celalalt o sa tranteasca meciul!

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      erata
      "o sa-ti tranteasca si tie un meci!

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Clujul nu-l mai poate surprinde
    D-le Arnautovic, ultimul pasaj din declaratia Dvs, pana acu 4 ore, nu parea deloc deplasat, insa in lumina meciului din aceasta seara, pare de-a dreptul ridicol. Niciodata sa nu zici "HOP" pana nu sari groapa, este o veche zicala la romani, care se potriveste cum nu se poate mai bine in acest caz. Sincer, nici eu n-am crezut (la ce lot aveti) ca amarata de echipa a Clujului va mai poate surprinde cu ceva, dar uite cum s-a intamplat neasteptatul :)
    Nu ma imbat cu apa rece, mi-e clar ca asa ceva se intampla o data la o suta de ani, dar uite ca sa intamplat cand v-ati asteptat mai putin :)

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Surprize, surprize
    PS: pana si echipa Stoica & Co au fost surprinsi de tactica asta, au fost aproape fara reactie

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    Mr Dado
    Un antrenor care nu poate fi surprins, nu e antrenor sau e total lipsit de imaginatie (care, pina la urma, e esentiala intr-o meserie creativa). Ma bucur ca a fost surprins cind credea ca nu va fi... sau poate nici n-a fost, sau poate a fost si nu si-a dat seama, sau poate ambele! ha, ha! Inca nu si-a invatat lectia 'surprinsului' desi i-a mai fost predate... Bravo U si Haide U!

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!