Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic:„ Întotdeauna la Sibiu este greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.12.2013

Cel mai așteptat meci al etapei se joacă la Sibiu și față-n față pe CSU Sibiu și CSU Asesoft Ploiești. Antrenorul oaspeților, Vladimir Arnautovic a prefațat partida din inima României:

„Întotdeauna la Sibiu este greu. Ne așteaptă un meci dificil mai laes că acum Sibiul după o perioadă de doi ani s-a întors în top, au așteptări și dorințe mari. Noi suntem puțin obosiți după meciurile din Europa, unde încă avem șanse să facem ceva și chiar suntem în cărți, ca să zic așa. Vom încerca să facem un joc bun ca să câștigăm.”

Tehnicianul sârb a vorbit și despre sistemul de rotire a jucătorilor străini, pentru că ploieștenii au în lot un stranier în plus fața de câți pot trece pe foaia de joc în LNBM.

„Acest lucru îmi crează o problemă mare. La fiecare meci trebuie să scot câte un străin dar eu de fapt am nevoie de toți. Lucruri foarte mici decide de ce îl scot pe unul sau pe altul, în condițiile în care toți sunt sănătoși și într-o stare bună. Depinde și de echipa în fața căruia jucăm, o echipă care are mai mulți pivoți mă face să joc și eu cu mai mulți pivoți și scot o extremă și invers.”

Întrebat dacă se gândește să-i folosească mai mult în întrecerea pe Szijarto, Guțoaia sau Negoițescu, antrenorul a concluzionat:

„În campionatul României clar că îi folosesc mai mult decât în cupele europene. De la Szijarto și Guțoaia aștept foarte mult. Sunt foarte importanți pentru noi în campionat mai ales când suntem fără un străin. Depinde și de insipirația de moment, de cum se prezintă la ultimul antrenament dinaintea jocului și dacă sunt sănătoși.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!