Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Aceasta ar trebui să fie imaginea reală dintre cele două echipe”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.05.2014

CSU Asesoft Ploiești a revenit în seria cu U Mobitelco Cluj și a egalat seria din semifinale la 1. După meciul secund de la Ploiești, antrenorul campioanei, Vladimir Arnautovic a vorbit despre victoria clară a echipei sale dar a făcut și o comparație cu prima partidă câștigată de clujeni după o prestație ofensivă extraordinară:

„Astăzi a fost un meci total diferit mai ales pentru că ce s-a întâmplat ieri nu se vede prea des. La noi nu este o mare diferență între ieri și astăzi și aici mă gândesc la procentajele noastre, la atac, la tot. Ieri am dat 89 de puncte, astăzi 90 dar diferența a fost că azi am avut o apărare mult mai bună, mult mai agresivă și probabil de aceea Clujul nu a mai reușit să dea la fel de multe puncte, cu procentaje la fel de bune. Însă procentajele noastre au rămas la fel, cam tot atâtea mingi pierdut poate azi am avut mai multe recuperări ofensive. Băieții chiar s-au luptat și au revenit bine după acel meci de ieri. Mergem la Cluj să câștigăm, nu ne gândim la altceva.”

„Dado” a vorbit și despre importanţa acestei victoriei dar și despre ce ar trebui să facă echipa sa la Cluj:

„Victoria de astăzi a fost foarte importantă și aceasta ar trebui să fie imaginea reală dintre cele două echipe. Acum trebuie să muncim din greu, să facem o apărare bună și la Cluj dacă vrem să câștigăm cel puțin un meci.”

În final, Vladimir Arnautovic a vorbit despre Cătălin Burlacu și despre situația acestuia:

„Burlacu era puțin și obosit, are și o vârstă, a fost puțin bosumflat dar azi a jucat bine. Lui îi este cel mai greu, noi putem să spunem orice, să-l criticăm dar lui îi este cel mai greu după meciul de ieri pentru că știe și el că nu a fost la nici pe aproape de nivelul lui. Mă aștept de la Burlacu să fie printre cei mai buni jucători la Cluj.”

foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Adrian G.
    apropo de burlacu : obosit , neobosit , catalin este capabil sa traga echipa dupa el ( cum a mai facut-o si cum o va mai face ) . dado , d-aia nu l-ai bagat in primul 5 ?
    o impresie deosebita , de maturizare si ambitie ne-a aratat aseara adrian gutoaia , care s-a ridicat peste nivelul lui ( si asa ridicat in comparatie cu multi jucatori romani ) si l-a aparat foarte bine pe hargrove , care clar a fost incomodat si impiedicat sa mai joace cum a facut-o cu o seara inainte.
    Lui adrian ii trebuie acum sustinere puternica a tuturor celor din jurul lui si astfel va creste si mai mult. Felicitari adrian si la mai "sus".
    Sper din toata inima ca la cluj sa reintre si flowers , pe care , eu personal, il astept cu mare incredere in special ptr. mana sigura pe care o are in aruncarile de 3 puncte dar si ptr. explozia in joc.
    Sunt convins ca impreuna cu mohamed vor face un duo ravasitor.
    Felicitari desemenea si lui hargrove care a demonstrat ( a cata oara ) ca poate singur sa-si conduca echipa catre victorie sau sa aduca siguranta prin ceea ce este capabilsa faca de unul singur .
    Ar fi grozav sa putem castiga un meci la cluj , ptr. a readuce la ploiesti clujul si sa lamutim accesul in finala la noi acasa.

    cu 9 ani în urmă (15.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!