Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Am câștigat, am fost puțin mai buni”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.06.2014

Antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit la microfonul DigiSport imediat după succesul din fața celor de la CSM Oradea. Tehnicianul sârb consideră că în acest meci ambele echipe au așteptat greșeala adversarului. „Dado” este mulțumit de faătul că această finală a asigurat un spectacol de calitate pentru suporteri. Vladimir Arnautovic a încheiat exprimându-și dorința ca echipa sa să poată evolua din în EuroCup:

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte bună. Nu am reușit să ne desprindem, am avut de câteva ori 3-4-6 puncte, dar Oradea are o echipă foarte bună, au jucat foarte bine astăzi. Ne-am așteptat să greșească ei mai mult, probabil și ei s-au așteptat la acest lucru. De asemenea, pentru public a fost un meci foarte frumos, un meci de calitate. Am câștigat, am fost puțin mai buni. În sezonul viitor, dacă se poate, vreau să evoluăm în EuroCup”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!