Stiri

Vladimir Arnautovic: “Am obținut o victorie imensă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.10.2014

Antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești, Vladimir Arnautovic s-a declarat extrem de fericit după ce echipa sa a obținut al doilea succes în EuroCup, în fața lui Lietuvos Rytas. Tehnicianul sârb, consideră că echipa condusă de el a obținut o victorie uriașă dar rămâne totuși rezervat pentru partidele viitoare:

“A fost un meci maraton, în care noi am trecut primii linia de sosire. Nici nu mai contează la câte puncte am câștigat în această seară, o victorie rămâne o victorie și la 20 de puncte, dar și la unul singur, pe o ultimă aruncare. Este bine însă că am evitat emoțiile unui final încins, chiar dacă băieții mei au avut o cădere în debutul ultimului sfert, pe care le-am reproșat-o atât pe teren, la time-out, cât și după meci. Atunci când întâlnești o echipă de Euroligă, întrucât trebuie să recunoaștem, Lietuvos este o formație excelentă, ai nevoie să rămâi concentrat pe toată durata celor 40 de minute. Toți jucătorii formației din Vilnius pot arunca din spatele semicercului, cu excepția lui Kavaliauskas, și sunt fericit că băieții au înțeles acest lucru. Am obținut o victorie imensă, dar dacă ne vom gândi prea mult la meciul din această seară, este posibil să nu mai dăm randamentul scontat în jocurile ce vor urma. Am câștigat o bătălie, dar nu și războiul. Mai este mult până departe”.

Pentru Vladimir Arnautovic acest meci a fost al 12-lea al carierei în EuroCup, cu palmares de 5 victorii și 7 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!