Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Astăzi noi am pierdut, nu a câștigat Oradea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.06.2014

CSU Asesoft Ploiești a pierdut meciul 4 al finalei și trebuie să joace meci decisiv în compania lui CSM Oradea pentru a-și păstra coroana de campioană. După acest insucces, Vladimir Arnautovic a vorbit despre cele întâmplate în ultimul meci disputat în Arena Antonio Alexe:

„Primele două sferturi am jucat exact cum trebuia și cred că jucătorii mei au crezut că după primele două sferturi au câștigat deja meciul. Aproape perfect în primele două sferturi, sfertul trei 26-13 și acolo am pierdut și în afară de scor, am pierdut și încrederea și am intrat contra ritm total. Părerea mea este că azi noi am pierdut ci nu a câștigat Oradea. Noi am oferit șansa în sfertul trei și nu poți oferi așa ceva, cu un joc prost în apărare, fără idei în atac. Bineînțeles, felicitări pentru ei, că au băgat când a trebuit.”

Întrebat dacă raportul recuperărilor a făcut diferența în această partidă, „Dado” a răspuns:

„Nu cred că asta a făcut diferența. Statistica nu spune nimic. Am jucat foarte prost sfertul trei unde Oradea era knock down și noi i-am dat șansa să revină. De asta zic că noi am pierdut meciul, nu l-a câștigat Oradea. Să nu mă înțelegeți greșit, tot respectul pentru Oradea dar noi am făcut niște greșeli copilărești pe care nu avem voie să le facem.”

CSM Oradea a revenit în joc în momentul în care Bojan Popovic a fost țintuit pe bancă din pricina greșelilor dar Vladimir Arnautovic nu consideră că absența de pe parchet a sârbului a fost principala cauză a căderii echipei sale:

„Și acesta poate fi un motiv dar Filip Adamovic a jucat bine în sfertul doi, de când Popovic avea deja probleme cu faulturile. Nu e o problemă asta, eu vorbesc de toată echipa, nu că dacă erau Popovic sau nu știu cine. Nu am jucat destul de tare în apărare cu un jucat în primele două sferturi. Și bineînțeles că Oradea s-a întors cu curaj, cu șuturi deschise, câteva recuperări ofensive.”

Întrebat dacă presiune va fi mai mare din nou pe echipa sa, tehnicianul sârb a replicat:

„Gata e meciul decisiv și nu cred că mai e presiune cum a fost în aceste două meciuri. Aici noi avem avantajul terenului propriu și cred că nu mai e presiune, câștigi un meci și câștigi finala. Acum avem avantaj că jucăm acasă.”

În final, Vladimir Arnautovic a făcut o comparație între această finală și celelalte în care el a fost pe banca Asesoftului:

„Este o finală foarte strânsă dacă o luăm așa. După finala cu Cluj de acum câțiva ani când am câștigat 4-3, aceasta este cea mai strânsă. Deci Oradea este o echipă foarte bună.”

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Sigur ca da! Sunt curios daca ar juca cu Barcelona sau Madrid si ar pierde mai aproape de zero tot asa ar spune? Caragiale ar gasi in individul acesta o sursa incomensurabila de materie prima, este un adevarat "Domn Goe"

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    logica si Dado....
    Pai mai Dado tu te auzi ce spui? Bati campii frate. Pai nu tot asta puteau spune si oradenii dupa meciul 3? Ca ei au pierdut si nu voi ati castigat, ca au gresit copilareste si v-au permis sa castigati? Hai ca te-ai facut de ras cu asemenea afirmatii. Puteai sa spui ca azi au fost mai buni oradenii, sa ii feliciti si sa iti pastrezi restul de afirmatii pentru sedinta cu echipa post game si la spovedania in fata lui Ghita si ieseai elegant din problema. Nu ai facut decat sa areti ca esti un bad loser si atat. Greselile diferentiaza echipele intr-un meci, daca ambele echipe ar juca perfect ar fi meci egal :)

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    sur_prins!
    aham - chiuie modestia in voi! mare tupeu, mica sportivitatea! M-am uitat mai deaproape la voi, v-am vazut cit sinteti de ingimfati si mi-a venit sa rid: marii campioni sint intotdeauna modesti: voi nu sinteti nici una, nici alta!

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    LA FEL
    DOAMNE AJUTA ! LA FEL SA FIE SI LA PLOIESTI !

    cu 9 ani în urmă (09.06.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    A. Mohammed
    FARA A. Mohammed PLOIESTI E O ECHIPA DE PLUTON...EL VA FI JUCATORUL CHEIE LA PLOIESTI...MARE ATENTIE ORADEA ! DACA E ANIHILAT A. Mohammed...MECIUL E CASTIGAT SI BURLACU PENSIONAT ! BAFTA ORADEA !

    cu 9 ani în urmă (09.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Dado
    Nu-l recunosc pe Arnautovic. Cred ca declaratia asta a facut-o Iacobescu, nu el. Sau cel putin i-a soptit-o. Dado e omul pe care nu-l fluiera nimeni, indifferent de sala in care joaca, inclusiv atunci cand intreaga echipa a Ploiestiului e apostrofata. El e din alt film. Nici nu inteleg cum s-a putut integra in acea echipa. Intre Ghita, Iacobescu, Burlacu si chiar Levi.
    Dado e plin de fair-play, nu intra in clinciuri cu publicul, ba dimpotriva. La Cluj, de exemplu poate merge linistit in barul unde se strang suporterii dupa meciuri si nimeni nu-l fluiera.
    Asa ca, nu inteleg ce i-a venit cu declaratia asta. Eu o pun pe seama unei rataciri de moment

    cu 9 ani în urmă (09.06.2014) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Stanciu Tudor :

    clisee
    Asa m-am saturat de cliseele astea ... parca ar fi limitati mental si nu stiu sa zica altceva ... o declaratie care in mod normal ar trebui sa incurajeze echipa devine "mah cam atat putem" ...

    Parere strict personala: Arnautovic e slabut ca antrenor ... are in schimb o echipa buna :)

    Bafta Oradea joi

    cu 9 ani în urmă (10.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!