Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Avantajul pentru Mediaș este că sunt fără presiune”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.02.2014

CSU Asesoft Ploiești dispută restanța cu Gaz Metan Mediaș, duminică 9  februarie. Înaintea acestui eveniment, antrenorul gazdelor, Vladimir Arnautovic ne-a răspuns câtorva întrebări:

A trecut meciul cu Chiajna, vine meciul cu Mediașul, la ce vă așteptați?

Aştept un meci greu, un meci foarte important pentru noi şi aştept bineînţeles victoria, dar nu o să fie uşor deloc. Trebuie să fim concentraţi, să jucăm în apărare cum am jucat în ultimele două sferturi cu Chiajna. Acolo am exersat nişte chestii care mi-au plăcut cum au ieșit și sper că o să aibă succes cu Mediașul.

Gaz Metan are patru absențe important, vor conta acestea?

Păi bineînțeles că vor conta, dar au și un jucător nou care a venit, Radetic pe care îl cunosc din Serbia și este un jucător bun. Acum nu știu în ce stare și în ce formă se află în momentul de față, dar este un jucător care a jucat la Steaua Roșie, în Liga Adriatică, unde a jucat chiar foarte bine înainte să se accidenteze. Eu cred că este foarte potrivit pentru Gaz Metan. Mediașul a arăta în Europa că este o echipă bună, indiferent că a avut tot timpul probleme cu accidentări, dar totuși a arătat că este o echipă  cu valoare. Avantajul pentru Mediaș este că sunt fără presiune, ca majoritatea echipelor care vin la noi, n-au ce să piardă și deobicei atunci echipa joacă mult mai relaxat, mult mai bine. Noi trebuie să ne facem treaba noastră, să jucăm în apărare cum trebuie în primul rând și sper că nu o să fie probleme.

Mohammed a revenit la o formă cât de cât bună pentru că în primele meciuri ale returului nu a arătat foarte bine?

Da, cum v-am spus, meciul cu Chiajna a fost un antrenament bun și o ocazie bună ca să revină și Mohammed, ca să se integreze Popovic și Krapic, care au jucat foarte bine. Să fim sinceri Chiajna nu este o echipă așa puternică și să vedem cum o să iasă meciul cu Mediaș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    ce vorbesti?
    Pozitia actuala din campionat nu pune suficienta presiune?

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!