Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Câștigăm mâine, asta credem și asta sperăm”

Paul Olar, Bogdan Isailă

Paul Olar, Bogdan Isailă
22.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre partida pierdută de echipa sa în fața lui U Mobitelco Cluj. După acest rezultat, prahovenii se află la un meci distanță de eliminare iar următorul meci e mâine (23.05) tot la Cluj-Napoca.

Tehnicianul sârb al ploieștenilor s-a declarat extrem de supărat pe jocul echipei sale din prima repriză. Tot aceasta spune că pe final norocul putea duce victoria și în cealaltă tabără fără ca nimeni să considere rezultatul unul nejust:

„Felicitări Clujului pentru încă un meci bun, o victorie importantă. Noi am avut probleme în primele două sferturi aici cred eu că s-a făcut diferența. Am avut mari probleme în atac și în apărare. Am băgat 14 și 15 puncte în primele două sferturi, -12, am revenit în momentul când a trebuit să trecem mai sus iar am avut probleme. Foarte multe faulturi, nu înțeleg criteriul prin care se acordă fault. Ca la baschet feminin iar acesta nu este baschet feminin. Vorbesc despre faulturile acordate în ambele părți. Când intri așa în ultimele minute totul depinde de noroc, puteam câștiga și noi meritat, a câștigat Clujul, felicitări. Mâine alt meci, joc pe care încercăm să-l câștigăm.”

„Dado” a vorbit și despre presiune care apasă pe umerii elevilor săi:

„Presiunea cred că e atât la noi cât și la Cluj. Noi trebuie să câștigăm neapărat. Clujul are voie să și piardă. De aceea, presiunea mai mare e puțin pe noi. Noi am mai fost în situații asemănătoare, suntem sub presiune nonstop. Toată lumea așteaptă multe de la noi. Moralul e ok, am fost aproape să câștigăm meciul. Câștigăm mâine, asta credem și asta sperăm.”

Întrebat despre situația lui Cătălin Burlacu și inconstanța sa din această serie, Arnautovic a invocat vârsta și meciurile multe jucate de ieșean:

„Asta trebuie să-l întrebați pe el. Ce se poate întâmpla? Cătălin Burlacu are 37 de ani, pur și simplu se întâmplă, e și vârsta, e și greu campionatul, a jucat și în Europa, să nu uitați asta, noi am jucat și în Europa, Clujul nu.”

Vladimir Arnautovic a vorbit și despre arbitraj în final, pe care l-a văzut a fi unul pentru baschetul feminin:

„Cum am mai zis și mai sus, nu știu de ce se fluieră așa de ușor în ambele părți. Noi ne antrenăm altfel, în Europa se joacă altfel. Venim aici, se fluieră niște atingeri pe care nu le înțeleg. Ești nevoit să scoți jucători că au 3-4 faulturi ușoare și așa mai departe. Deci nu știm cum să jucăm apărare din cauza acestui motiv. A fost baschet feminin ce s-a fluierat în seara asta, de ambele părți, repet.”

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    inseamna
    ca are incredere mai mare in Ciulin decat in Grigoras.
    va jucati cu focul, e clar ca maine va fi macel.



































    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    hahaha
    astia chiar sunt penibili de tot. ei isi permit sa vorbeasca despre arbitraj? celelalte echipe sa mai zica atunci?

    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    MAINE MAI PIERDETI O DATA!
    '92 '93 '96 '11 '14
    Numai "U" !

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    Haide U
    Cistigati si azi si faceti o tara intreaga fericita!

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Pai ii musai sa castigam!

      cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    lassa tu Europa!
    Da, poate c-ati jucat in Europa, insa acolo au jucat Lee, Flowers, Dunn, Zekovic, Adamovic. Nu Tica sau Burlacu, care n-au facut acolo decat figuratie, In Eurocup s-a vazut adevarata lor valoare! Acolo nu merge cu coate, tras de maieu si dat la gioale la adversar, asa ca nu-l mai scuza, D-le Arnautovic. Burlacu are o varsta, asa e, dar ar trebui sa iasa cu demnitate din jocul asta, nu sa-l tineti doar pentru mizeriile pe care le face pe parchet, stiind ca lui (in calitate de "legenda a baschetului romanesc") ii sunt tolerate

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    faza meciului :))
    Ciuic si-a tras doua palme la un moment dat! :) Asteptam aceeasi atitudine de la toata echipa. Trezirea si mobilizarea. Hai ca se poate! Haide U! Finala nici nu mai conteaza. Jucati finala acum!

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      da...
      si-a trat doua palme, dupa ce i-a intrat aruncarea de 3 puncte; nici el nu s-a asteptat :) A fost haios, totusi

      cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!