Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "Cred că a fost un meci peste nivelul campionatului nostru"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.11.2013

Vladimir Arnautovic, antrenorul principal al echipei CSU Asesoft Ploiești, a explicat succesul obținut la Oradea, în etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet maculin:

"În primul rând felicitări CSM Oradea. A jucat la un nivel foarte înalt. Cred că a fost un meci la nivel de Europa. Adică a depășit nivelul campionatului României. A fost frumos pentru spectatori, sunt convins. 

În ceea ce ne privește vreau să spun că nu sunt mulțumit de anumite aspecte în apărare. Astăzi am învins cu atac. Am avut procentaj foarte bun la trei puncte, plus Lee care a terminat cu 10/10 la aruncările din acțiune. Am avut niște recuperări ofensive în momentele decisive. La libere a mers treaba, așa că în apărare am nemulțumiri. Prea multe puncte primite de noi.

Oricum sunt fericit pentru rezultat. Este o victorie importantă. Sincer să fiu nu știu cine mai câștigă la Oradea în acest sezon."

Antrenorul Asesoftului a motivat decizia de a nu-l folosi pe Tica:

"Eu am o problemă la fiecare meci de campionat. Trebuie să scot câte un străin. Am decis asupra lui Tica din simplul motiv că Oradea joacă cu doar doi pivoți, mă refer la poziția 5. Denison și Țibîrnă. Eu cred că Lee ca și poziția 5, respectiv Zekovic pentru scurt timp sunt acolo sau puțin mai buni decât ce are Oradea din punct de vedere valoric. În plus, îl am pe Burlacu pe poziția 4. Acesta a fost motivul pentru care a stat Tica. De Marshall aveam nevoie pentru a se integra în perspectiva cupelor europene, iar fundașii nu pot să îi las în afara lotului la un asemenea meci. Nu putem să-mi permit să joc la Oradea fără Mohammed și cei doi fundași."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!