Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Cred că avem prima șansă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2014

CSU Asesoft Ploiești primește vizita liderului la zi din LNBM, CSM Oradea. Antrenorul gazdelor, Vladimir Arnautovic a vorbit despre această confruntare cu mari implicații la vârful clasamentului. Tehnicianul sârb vede acest meci și ca o pregătire a unei eventuale întâlniri cu bihorenii în Final Four-ul Cupei României. Totuși Arnautovic consideră că echipa sa are prima șansă duminică și că meciul facil cu Farul i-a ajutat. Iată ce a declarat:

„Acest duel este un derby. Un meci care poate decide primele 3 locuri. Am câștigat la Oradea, dacă vom reuși să câștigăm și acasă, vom avea 2-0 cu Oradea și vom avea un avantaj mare în eventualitatea unei egalități în clasament la final. Este important și în vederea Final Four-ul Cupei României care se joacă la Ploiești, unde iarăși este destul de probabil să ne întâlnim. Oradea este o echipă care însă a avut unele probleme în ultimele meciuri. A alergat mereu după adversar de la -16, -18 puncte și a reușit să câștige în final atât cu Timișoara cât și cu Pitești. Au avut noroc dar au și calitate. Oradea merită locul pe care-l ocupă în momentul acesta. Pentru noi rămâne un meci foarte important. Ne bazăm și pe faptul că noi am avut meci ușor miercuri cu Farul, ei au avut unul greu cu Timișoara și o zi în minus de pregătire a acestui meci. Cred că avem prima șansă și vom face tot posibilul să câștigăm acest meci care este important atât pentru clasament cât și pentru moral. Oradea va fi veni să facă tot posibilul pentru a învinge, să facă o surpriză, noi nu am pierdut până acum vreun meci acasă și sper ca așa o să rămână și după jocul de duminică.”

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!