Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Declarațiile conducerii Oradei m-au ajutat foarte mult”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.06.2014

Vladimir Arnautovic antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre victoria echipei sale din meciul 2 al finalei cu CSM Oradea. Ploieștenii conduc la general cu 2-1 după ce au reuşit să câștige la Oradea și se află la doar un singur succes de cel de-al 10-lea titlu. Antrenorul sârb a fost extrem de impresionat de atmosfera creată de publicul bihorean, pe care la și felicitat. Despre meci, „Dado” a spus că echipa a meritat victoria chiar dacă statistica nu evidențiază clar acest aspect:

„Înainte să spun despre meci, vreau să felicit echipa Oradei și orașul Oradea, a fost o atmosferă foarte frumoasă, sala plină, galerie, foarte frumos.

Despre meci, eu cred că am meritat victoria, am jucat mai bine astăzi, am condus tot meciul. La un moment dat, Oradea a revenit dar nu a avut puterea să preia conducerea. Pe sferturi, am câștigat 3 sferturi din 4, am jucat ca o echipă și ne-am dorit victoria mai mult. Eu cred că Oradea a cedat prin faptul că are presiune pe umeri, doar gândul că trebuie să câștigi ambele meciuri de acasă a răpus Oradea. Noi am evoluat azi ca o echipă cu experiență și cred că acest lucru a făcut diferența plus jocul excelent atât din apărare cât și din atac. Dacă mă uit la procentaje, sunt cam la fel. La mingile pierdute s-a făcut diferența chiar și la recuperări ofensive sunt egali. După statistică nu poți vedea mare lucru, în afară de mingile pierdute. Cred că am meritat victoria aceasta și am jucat prea bine. Sunt fericit că am câștigat la Oradea. Știam că o să fie greu dar așa este finala, nu are cum să fie ușor.”

Întrebat despre posibilitatea câștigării titlului chiar în meciul 4 de la Oradea, tehnicianul sârb s-a declarat deschis oricărui deznodământ:

„Înainte de seria am spus că totul este posibil. Adică da, este posibil să luăm noi titlul aici la Oradea, este posibil să pierdem. Cum a jucat Oradea în primul meci la Ploiești, senzațional, a câștigat pe merit, așa am jucat noi mai bine meciul 2 și al treilea meci mult mai bine. Mi se pare normal să mă aștept ca mâine să jucăm tot bine și să câștigăm. Dar pentru noi acum este mult mai ușor. Noi nu avem presiune, aici este avantajul nostru. Dacă o să câștigăm mâine va fi perfect dacă nu, avem ultimul meci la Ploiești. Mâine va fi alt meci, altă zi, total diferit.”

Întrebat dacă Mohammed sau Flowers au făcut diferența în acest meci, Vladimir Arnautovic s-a rezumat în a credita echipa pentru acest succes chiar dacă în opinia sa, Ante Krapic era primul nominalizat:

„Nu sunt de acord. Nu a făcut el diferența. Mohammed a jucat în atac foarte bine dar în apărare dacă sunteți mai atenți, nu a jucat așa cum vreau eu. În schimb, Jonte Flowers a jucat în apărare senzațional. Aici a câștigat echipa. Unii joacă mai bine apărare alții atac dar în total eu zic că diferența a făcut-o Ante Krapic, dacă o luăm așa pe jucători dar nu vreau să iau nici un jucător în evidență, toți au foarte bine ca echipă.”

În final, Vladimir Arnautovic a ținut să le mulțumească conducătorilor orădeni, care după declarațiile de dinaintea meciului i-au supra motivat pe jucătorii ploieșteni:

„Eu vreau să spun că am intrat foarte motivați meciul acesta. S-a văzut și la băieți că erau foarte motivați, foarte hotărâți ca să câștigăm. Și sincer, declarațiile conducerii Oradei m-au ajutat foarte mult. După declarațiile pe care le-au citit, echipa nu a mai trebuit motivată, era foarte motivată. Știu ei care și ce au spus. Așa că le mulțumesc pentru că mi-au motivat echipa. Nu a mai avut treabă, erau ca și câinii după ce au citit declarațiile acelea.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Apropo dado...
    Nu va faceti nici o problema lumea,stie ca sunteti niste caini incepand cu ghita,iacobescu

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      CSM
      De ce cini? Caini sunt animale nobile si nu merita comparati cu specimenele astea!

      cu 9 ani în urmă (08.06.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!