Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Diferența s-a făcut în ultimul sfert”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.10.2013

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești vorbește după meciul pierdut în compania celor de la Gaz Metan. Tehnicianul se declară extrem de mâhnit în urma greșelilor pe care echipa sa le-a făcut, în special în ultimul act al partidei.

Domnule Arnautovic supărat după acest meci?

Da, supărat dar nu că am pierdut meciul ci datorită greșelilor pe care le facem.  M-au deranjat în ultimul sfert, mai ales greşeli făcute de jucătorii experimentați. De aceea sunt supărat, până la urmă am pierdut meciul din cauza acesta.

Unde s-a făcut diferența, tactic vorbind?

S-a făcut diferență în ultimul sfert. Mediașul a făcut 4 recuperări ofensive în momentul în care alerga după noi și au ajuns la egal iar acolo noi nu am reacționat cum trebuie. Apoi am pierdut vreo 3 mingi în atac și Mediașul în ultimul sfert a avut un procentaj excelent de la 3 puncte. Noi în apărare am făcut anumite greşeli și cam acolo, în ultimul am dat numai 13 puncte.

V-a surprins Marcel Țenter în ultimul sfert când a jucat cu trei conducători de joc?

Nu m-a surprins, nu e problemă de asta adică acest lucru era și de înțeles. Eu am jucat cu un singur conducător de joc și au fost rapizi, era ideea cu pătrunderile dar la noi a fost problemă cu shoot-urile pe care le-au ratat, le-au recuperat, iar acolo la a treia recuperare au marcat și s-a făcut diferență. Vom face o analiză și vom repara greşelile.

Cum vedeți această ediție de campionat, va fi mai echilibrată decât precedenta?

Este prea devreme să vorbim abia a trecută o singură etapă. Nu știu, o să vedem cum o să fie. Sunt 7-8 echipe bune. Vedem cum o să fie față de anul trecut, eu cred, așa după jucători că o să fie mai echilibrat decât anul trecut.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mihai73 :

    bravo GAZUU..
    saracutzu..dupa meci a tras 7 tigari in 10 minute....!!!of-of!!

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    da
    categoric, Asesoftul are o echipa cu mult peste cea a Mediasului. Din pacate, nu au si un antrenor pe masura !

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    da
    categoric, Asesoftul are o echipa cu mult peste cea a Mediasului. Din pacate, nu au si un antrenor pe masura !

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!