Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Jocul Oradei ne convine mai mult decât jocul Clujului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a oferit în exclusivitate pentru Total Baschet o declarație înaintea startului finalei LNBM contra celor de la CSM Oradea. Tehnicianul sârb este impresionat de parcursul orădenilor din acest playoff, în care sunt neînvinși. „Dado” consideră că experiența este de partea elevilor săi, Oradea aflându-se în premieră într-o finală de LNBM. Arnautovic mai spune că jocul Oradei convine mai mult echipei sale decât jocul Clujului, în ciuda faptului că CSM-ul practică un baschet în care toți jucătorii sunt implicați la același nivel:

„Experiența este de partea noastră. În același timp, Oradea, a ajuns în finală fără nici un meci pierdut în playoff și merită un respect mare. Noi știm cum e să ajungi în finală fără să pierzi vreun meci și nu cred că e o întâmplare. Echipa a arătat tot campionatul e formație foarte bună, joacă foarte bine, sezonul regulat l-a terminat pe locul 2 iar după valoare eu zic că așa trebuie să fie finala, locul 1 cu locul 2. Avem din nou presiune pentru că jucăm primele două meciuri acasă și trebuie să le câștigăm pe amândouă. Aceiași poveste ca și cu Clujul, Oradea probabil vine cu ideea să prindă un meci dacă se poate, pe când noi trebuie să câștigăm ambele meciuri. Aici poate fi un pic de presiune pe umerii noștri. Jocul Oradei ne convine mai mult decât jocul Clujului, nu bazează pe 2-3 jucători, se bazează pe o echipă întreagă, jucători buni, o bancă lungă, aleargă foarte bine pe contraatac și au pivoți puternici. La fiecare post au jucători buni, dar au un altfel de joc decât al Clujului, lucru care ne convine și vom vedea dacă am dreptate.”

Antrenorul sârb a vorbit și despre Vladimir Tica și despre lotul cu care va aborda cele două partide de la Ploiești:

„Sincer încă ne gândim cu vom aborda partida. Tica a avut și niște probleme medicale încă nu este clară treaba cu el. S-ar putea să fie în echipă, s-ar putea să fie în prima zi, în a doua zi sau s-ar putea să fie deloc. Totul depinde de inspirație de moment așa că până mâine nici eu nu sunt sigur.”

Întrebat de cum s-au recuperat elevii săi, „Dado” a replicat:

„Eu cred că sunt ok, am avut destul timp pentru recuperare și pentru odihnă. Știu că e greu dar mai e puțin și trebuie să reziste.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    super Dado
    E mai usor cu Oradea fiindca au 8-9 jucatori,nu se bazeaza doar pe 2-3. Cu gandirea asta pozitiva poti spune ca Maccabi sau Realul erau chiar mai potrivite pentru voi.

    cu 9 ani în urmă (30.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!