Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Mă așteptam la o partidă mult mai grea față de prima”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2014

CSU Asesoft Ploiești are 2-0 în fața Energiei Rovinari iar antrenorul formație, Vladimir Arnautovic a vorbit despre ultimul succes al echipei sale. Tehnicianul sârb a fost supărat de multele mingi pierdute de echipa sa în prima repriză dar s-a declarat încântat de sfertul 3 reușit de echipa sa. Acesta nu a putut trece cu vederea prestația lui Vasile Ștefan:

„Sincer mă așteptam la o partidă mult mai grea față de prima. Am atras atenția jucătorilor și azi dimineață la antrenament și înainte de meci. Când joci două meci, unul după altul, este foarte posibil să nu joci la fel de bine a doua zi dar trebuie să fi mai deștept. Energia e fără presiune, joacă în deplasare, orice fac e bine, au jucat și fără Darby iar cu alte cuvinte, nimeni nu a așteptat mare lucru iar atunci jucătorii joacă foarte relaxați. Când joacă relaxați, joacă și foarte bine. De exemplu Vasile Ștefan, este un jucător care ne-a dat 5 șuturi de la 3 puncte care nu cred că a jucat în prima ligă la o echipă așa mai serioasă. Cu tot respectul pentru jucător, să nu mă înțelegeți greșit, omul nu are experiență, mai ales în playoff dar azi a băgat 5 de 3 puncte și ne-a făcut probleme chiar în momentele dificile. Noi am controlat cât de cât meciul, am avut foarte multe mingi pierdute în primele două sferturi, aici a fost cam marea problemă. În sfertul 3 am făcut ce trebuia, a fost o apărare mai bună am făcut o diferență de aproape 15 puncte, aici s-a diferența, care s-a menținut între 5 și 10 puncte până la sfârșit. E bine că am câștigat, 2-0, acum avem o săptămână de pregătire și vedem ce vom face acolo.”

„Dado” a vorbit și despre Nemanja Milosevic, omul care a dominat ostilitățiile sub panou:

„Milosevic a avut 8 recuperări ofensive, aici a fost marea problemă plus că a marcat și 20 de puncte. El este jucător care recuperează foarte bine, am atras atenția la asta dar el e și puternic și mare. A prins un meci bun la fel ca și Jazvin. Până la urmă au demonstrat încă o dată că sunt o echipă și că nu din întâmplare sunt câștigătorii cupei și nu din întâmplare sunt în playoff.”

În final, Arnautovic a spus că nu dorește ca seria cu Energia să mai revină la Ploiești:

„Ne gândim să luăm primul meci dacă se poate, dacă doamne ferește nu se poate al doilea este  obligatoriu.”

foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!