Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Mergem la Oradea cu gândul la cel puțin o victorie”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.06.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru Total Baschet despre partidele de la Oradea, din finala LNBM. Campioana en-titre și-a pierdut pentru a doua oară consecutiv avantajul terenului propriu, lucru care-i obligă să se impună măcar o dată în fața lui CSM Oradea chiar în Arena Antonio Alexe. „Dado” a prefațat duelul cu CSM Oradea raportându-se la primele două jocuri ale finalei și spune că echipa sa are nevoie de un joc defensiv la fel ca și cel din meciul 2 de la Ploiești:

„Mergem la Oradea cu gândul la cel puțin o victorie. Eu cred că o să fie meciuri bune și o să fie meciuri de calitate, dar se pot schimba puțin în funcție de abordarea tactică. Nu mă aștept la nimic nou de la Oradea. În primul meci au jucat foarte bine de afară, cu procentaje bune de peste tot. În al doilea meci am jucat mai bine în apărare dar pentru au fost două meciuri diferite, de la minus 20 la plus 20 iar noi nu avem voie să avem oscilația aceasta. Mă aștept că în primul meci de la Oradea să avem o apărare cum a fost în primul meci de la Ploiești și cred că va fi bine.”

Valdimir Arnautovic nu a ocolit subiectul care vizează memoriul depus de CSM Oradea la Federația Româna de Baschet. Antrenorul sârb nu este de acord cu asemenea gesturi însă spune că echipa sa poate primi un plus motivațional în urma acestui fapt:

Acțiunile celor de la Oradea în ceea privește memoriile ne-au supărat. Cu memoriile și plângerile sunt obișnuit aici în România. Când nu ai ce face scrii memorii, m-am săturat de memorii și de plângeri scrise la arbitrii sau nu știu cine. Din punctul meu de vedere este o tâmpenie dar pe noi nu ne interesează asta, noi trebuie să ne vedem de treabă noastră. Acest lucru ne poate face mai montați și mai hotărâți să câștigăm la Oradea.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!