Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Nu vom trata acest meci ușor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.04.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre ultima partidă pe care o va disputa echipa sa în acest sezon regulat, în fața lui SCM U Craiova. Chiar dacă partida este una fără miză pentru echipa sa, tehnicianul nu-l consideră un simplu antrenament și își dorește ca echipa sa să continue jocul bun:

„Este un meci serios ca și oricare altul. Există această mică excepție, că și cu o înfrângere și cu victorie rămânem pe primul loc. Asta nu înseamnă că nu mă gândesc la jocul nostru. Vrem să continuăm partidele bune, atât în apărare cât și în atac. Trebuie să câștigăm pentru că nu am pierdut nici un meci acasă. De aceea nu vom trata acest meci ușor.”

Tehnicianul sârb afirma că acest meci poate fi unul bun în pregătirea Final Four-ului Cupei Românei:

„Noi folosim acest ca și pregătire pentru Final Four. Avem o situație bună pentru a exersa anumite chestii chiar la un meci bun, în fața unei echipe bune care a fost în primele 5-6, tot campionatul. E o echipă care a jucat Liga Balcanică, o echipă care nu s-a făcut de răs acolo. Au mulți străini schimbați, mulți români buni deci o să fie un meci foarte bun pentru noi înainte de turneul Final Four.”

 “Dado” a vorbit și despre absența lui Travis Bureau și ce implică acest lucru:

„Sincer contează foarte mult, fiecare jucător este foarte important mai ales Bureau care e acolo jucător de bază. Deocamdată eu eram la sală și am văzut că a venit și el și nu sunt sigur că nu va juca. Noi ne pregătim ca și cum ei ar fi în lot complet. Acum dacă nu joacă Bureau, poate fi avantaj, poate fi dezavantaj acum depinde și de alții.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!