Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Pe terenul Energiei nu bate nimeni așa ușor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.03.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru site-ul nostru despre succesul în fața Energiei Rovinari. Tehnicianul sârb se declară extrem de mulțumit de apărarea echipei sale dar și de prestația ofensivă a lui Adrian Guțoaia:

„A fost o muncă așa cum trebuie. Am făcut o apărare colectivă foarte bună. Am controlat meciul iar la Energia nu bate nimeni așa ușor, aceasta e o echipă bună. În atac Guțoaia a avut o seară senzațională, chiar de ziua lui, probabil acestea au fost secretele victoriei.”

Întrebat că după o asemenea victorie, Asesoft nu va mai avea probleme la meciurile din deplasare, Arnautovic a replicat:

„Fiecare meci din deplasare constituie o problemă. Săptămâna viitoare mergem la Cluj, un derby adevărat. În nici o deplasare nu ești lipsit de probleme. Această victorie este una importantă și băieții au văzut că dacă jucăm ca o echipă și bine în apărare, nu ne poate face nimeni față.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!