Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "Piteştiul şi-a dorit mai mult victoria"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.01.2014

Arnautovic

CSU Ploieşti a înreigistrat al patrulea insucces din acest sezon. Echipa prahoveană a fost învinsă în deplasare de BCM U Piteşti cu scorul de 86-82, în cadrul rundei cu numărul 15 a LNBM. La finalul întâlnirii, Vladimir Arnautovic, antrenorul Ploieştiului, a declarat următoarele:

Am impresia că Piteştiul şi-a dorit mai mult victoria în această seară. Şi-au dorit mai mult să câştige, iar pe această cale îi felicit. Noi, înca de la începutul jocului, am avut probleme cu faulturile. Aici a fost o problemă, iar din păcate nu am reuşit să luăm controlul. Am făcut o apărare slabă în acest meci. Eu zic că diferenţa s-a făcut la recuperările ofensive. Cei de la Piteşti au avut foarte multe, 15. Aici cred că s-a decis soarta jocului.  

După acestă înfrângere, CSU Ploieşti a căzut pe poziţia a 5-a, având la general 10-4. Prahovenii au 24 de puncte acumulate.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!