Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "Timişoara nu a reuşit să ne surprindă cu nimic"

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
13.10.2013

CSU Ploieşti a obţinut victoria în deplasarea de la Timişoara. Prahovenii s-au impus cu scorul de 84-73 la capătul unui meci pe care l-au controlat aproape în totalitate. La finalul duelului tehnicianul Dado Arnautovic a vorbit despre confruntarea din Sala Sporturilor Constantin Jude.

Am fost mai buni în seara aceasta, am controlat tot meciul, am avut 2 – 3 căderi cu care nu sunt mulţumit. Sunt mulţumit de victorie, e greu să câştigi la Timişoara, e o echipa bună, mai ales în perioada asta de la început când toată lumea are aceeaşi speranţă, aceeaşi şansă.

Diferenţa s-a făcut sub panou, asta era şi ideea noastră. Am dat nişte coşuri uşoare sub panou prin pivoţii noştri Lee, Tica şi Burlacu. Am reuşit să blocăm şi aruncările de 3 puncte care erau arma principală a jucătorilor timişoreni.

Faţă de sezonul trecut, după opinia mea, Timişoara e mult slăbită sub panou. Era Popescu, Sarovic, acum sunt 2 pivoţi dintre care unul e George Toth care e foarte tânăr, e foarte bun dar nu poţi să aştepţi să ducă un campionat după el. Numai cu Radulovic e prea puţin.

Timişoara nu a reuşit să ne surprindă cu nimic, a jucat jocul obişnuit, Jovanovic cu pick and roll, aruncări de 3 puncte. A fost la un moment dat o apărare agresivă la jumătatea terenului, unde am pierdut noi vreo 2 – 3 mingi, dar asta nu e o surpriză. E surpriză pentru mine că jucătorii mei, experimentaţi şi foarte buni au făcut greşeli copilăreşti.”

10 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Arnautovic
    Cu cat este mai valoros lotul Asesoftului cu atat se vede mai limpede incapacitatea antrenorului...

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    abia ai reusit sa ii bati, lasa caramida jos ca iti spargi pieptul!

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      ..
      m-ai innebunit cu vorba ta cu caramida.. de curand ai auzit expresia? ca vad ca ai ramas setat..

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      ......
      Las-o sa se simta bine!....si mie mi-a zis-o!....are 2 mari ''iubiri'' Asesoft si Craiova!!!:)))

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ha ha
      vorbira cei doi preafericiti,,perfecti!''

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ha ha
      vorbira cei doi preafericiti,,perfecti!''

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .....
      Ideea era sa fii obiectiva si sa nu mai incerci sa bagi batul printre gard!
      O seara placuta!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Arnautovic din alt unghi
    Pentru Buzeşti : trebuie să recunoşti că analiza făcută de el timişorenilor e foarte pertinentă. Nu-i un secret că viteza de reacţie a lui Dado nu-i formidabilă. A probat-o de mai multe ori. De aceea, cu toate că s-a trezit cu patru jucători noi, de calibru, în ogradă, îi trebuie ceva timp să-i armonizeze. Nenorocirea, pentru adversari, este că timpul lui de analiză durează, cel mult, până în decembrie. După aceea nu prea mai sunt surprize.

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Asesoft
      Bai frate de la Sud de Carpati :P (gluma) nu va luati si voi un antrenor competent? Asta a vostru ma seaca, ii printre cei mai slabi antrenori din campionatul asta ..... la ce lot are.... ar trebui sa fiti etapa de etapa la plimbare in parc.... in loc de asta el prefera arogante ieftine! Parerea mea este ca puteti fi batuti cu tot lotul vostru pentru ca nu aveti antrenor!

      P.S. Vreau sa luati postul meu ca o critica si nu ca o improscare cu noroi!

      cu 10 ani în urmă (14.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    Analiza e buna dar tare mult as vrea sa-l vad pe Dado la o echipa de mijlocul clasamentului!.....sa vedem cu adevarat ce poate!....asa cand ii ai in echipa pe Burlacu,Zekovic,Lee,Flowers,Tica,Mohammed,totul pare (e) simplu!:)....nu mi-a placut Asesoftul nici la GMM,nici la Timisoara (desi a castigat)!...ma astept sa vad altceva de la ei!......forta,dominare,diferenta de <+20pcte pe tabela la final!

    cu 10 ani în urmă (14.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!