Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic:”Toate echipele sunt foarte motivate împotriva Asesoftului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.12.2013

Antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a prefațat ultima partidă a sezonului pentru echipa sa. Tehnicianul sârb se teme de acestă partidă mai ales că acum toată lumea se gândește la vacanță și sărbători. Iată ce a declarat Vladimir Arnautovic:

„Ca majoriatea meciurilor din România și acesta va fi unul foarte greu. Un meci în deplasare iar toate echipele sunt foarte motivate împotriva Asesoftului. Craiova este o echipă bună, echipă care sigur are un lot de valoare, printre primele 4-5. Depinde de forma de moment iar cum este ultimul meci al anului toată lumea se gândește la vacanță de aceea primul și ultimul meci sunt cele grele. Cine va fi mai concetrat va avea șanse mai mari la victorie.”

Despre mutările din lotul Craiovei, adică aducerea lui James Tyler și despărțirea de Rade Dzambic, Arnautovic a concluzionat:

„În primul rând și eu sunt curios cine va face parte din lot pentru că au 7 străini și la fel de curios dacă-l pun în lot pe acest pivot mare. Un jucător pe care-l cunosc și din Serbia, un jucător bun, foarte înalt și foarte mare dar în același timp mai lent. Acum vom vedea cum se descurcă el și cum va fi intra în echipa Craiovei. Un jucător așa de înalt, cum e și Drăgușin, aduce avantaje dar și anumite dezavantaje. Acum toate echipele care au un jucător așa mare, au probleme în apărare pentru că nu se poate mișca atât de bine, și așa mai departe dar nu vreau să fac eu analize. Chiar sunt curios dacă el o să fie în lot și în locul cui. Referitor la despărțirea de Dzambic, mie îmi pare rău pentru că îl cunosc pe Rade foarte bine, a fost jucătorul  meu, a luat titlul cu noi. Un jucător sufletist care a făcut multă treabă bună la Craiova și are un merit mare în parcursul Craiovei de anul trecut. Acum despre decizia conducerii și motivele despărțirii eu nu le cunosc dar după mine e o pierdere. Însă nu ma bag eu în casa lor.”

foto:Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!