Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Trebuie să fim foarte atenți la acest meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.11.2013

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești prefațează meciul cu Energia. Acesta îi cataloghează pe adversari drept surpriza sezonului de până acum și cere atenția mărită pentru acest joc.

Întâlnim o echipă care a început sezonul foarte bine și după părerea mea, până acum este surpriza sezonului. Încet, încet au devenit o echipă foarte bună și trebuie să fim foarte atenți la acest meci.

Antrenorul ex-iugoslav consideră că înfrângerea cu Khimki nu-i va afecta foarte mult:

Înfrângerea cu Khimki nu se pune sub același acoperiș cu alte înfrângeri. Cu Khimki, normal că vrei o victorie dar dacă te gândești umpic realist, era greu să câștigăm în fața unei echipe așa de puternice. Nu ne doare așa cum ne-a durut înfrângea cu Lukoil Academic, echipă care e acolo cu noi. Așa că nu ne influențează așa mult înfrângerea asta. Problema este cu jocul nostru. Trebuie să jucăm și în apărare mai bine, aceea e problema.

De asemenea, „Dado”, a vorbit și despre omologul său Florin Nini, având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia:

Florin Nini a fost și la baschet feminin dar și la masculin ca secund. El a fost la Steaua, secundul lui Niksa Bavcevic și s-au văzut unele chestii cum ar fi modul în care pregătește echipa, cum face scouting. Este antrenor de mulți ani, este respectat și eu zic că e un antrenor foarte bun. De obicei antrenori care sunt la fete rămân la fete și invers dar eu sper că Florin rămâne la băieți pentru că este un antrenor mai bun pentru băieți.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!