Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Voi folosi acest meci ca pe unul de pregătire”

Marius Petri, Bogdan Isailă

Marius Petri, Bogdan Isailă
06.02.2014

CSU Asesoft Ploiești și CS Concordia Chiajna se vor întâlni mâine începând cu ora 18:00 în Sala Sporturilor din micuța localitate ilfoveană, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a din Liga Națională. Calculele hârtiei îi indică pe ploieșteni ca favoriți cerți ai confruntării, fiind șanse minime ca elevii antrenați de Vlastimir Vukadinovic să reușească o supriză.

Asesoft are un program încărcat în acest weekend, având de jucat 2 meciuri în 3 zile, dat fiind faptul că duminică e programată restanța cu Gaz Metan Mediaș din etapa a XIV-a. Antrenorul campionilor en-titre, Vladimir Arnautovic, a prefațat pentru TotalBaschet duelul cu Chiajna, declarând că vede acest meci ca pe unul pregătitor pentru partidele mult mai grele cu Mediaș și BC Mureș:

”Mă aștept la un meci ușor. Voi folosi această partidă ca pe una de pregătire pentru meciurile viitoare, în  special pentru jocul foarte important de acasă cu Mediaș.

Jucătorii tineri nu vor primi prea multe minute în acest meci, pentru că trebuie să mă gândesc la următoarele partide. Săptămâna viitoare este un meci foarte important pentru noi, în deplasare la Mureș, așa că am nevoie ca jucătorii noi să se adapteze și să exersez anumite scheme în apărare și în atac. Voi oferi șanse și baschetbaliștilor tineri, dar nu foarte multe.”

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!