Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Mihai: "Luptăm să ieşim cu fruntea sus"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.03.2014

 

Vladimir Mihai, jucător al echipei Farul Constanţa, a prefaţat pentru TotalBaschet duelul pe care echipa sa îl va juca astăzi în compania celor de la Energia Rovinari, declarând următoarele:
"Noi ca şi colectiv suntem motivaţi ca şi la toate celelalte meciuri şi dorim să evoluăm cât mai bine. De asemenea, vrem să ne dezvoltăm de la meci la meci ca şi echipă, chiar şi individual fiecare dintre noi. Suntem montaţi, mai avem de disputat două meciuri şi trebuie să ne gândim pentru ca la anul cum să devenim mai buni. Asta înseamnă să ţinem piept tuturor adversarilor pe care îi întâlnim, iar indiferent de rezultat trebuie să luptăm. Energia din punctul meu de vedere este sigur calificată în play-off indiferent de următoarele două meciuri. O să fie un meci pe care o să-l trateze cu multă seriozitate. Sper să ne vindem pielea cât mai scump. Ultimele două etape sunt la fel de importante ca oricare altele indiferent de cum se va termina campionatul pentru noi. Luptăm să ieşim cu fruntea sus".

*Foto: Răzvan Păsărică

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!