Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica: „Sper că vom juca bine în defensivă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.11.2013

Meciul dintre CSU Asesoft Ploiești și U Mobitelco Cluj-Napoca este prefațat de cel mai vechi străin din lotul campioanei României. Vladmir Tica vorbește despre partida cu clujenii ca despre un veritabil derby.

„Este un mare derby, toată lumea se așteaptă la un meci bun. Eu sper că vom juca bine în defensivă, toată lumea știe că Clujul are jucători buni în special Cuic dar noi vom încerca să-l oprim și sper ca acest lucru să ne aducă un succes. Am jucat o mulțime de meciuri la o distanță de doar trei zile, poate nu suntem cei mai proaspeți dar am evoluat în acest ritm în ultimele două-trei luni și cred că suntem pregătiți. Nu cred că vor fi probleme datorită acestui aspect. Vom juca acasă, lumea va veni să ne susțină și evident acest lucru va fi un avantaj pentru noi că jucăm la Ploiești.”

Pivotul din Muntenegru are în acest sezon medii pe meci de 9.7 puncte, 2.8 recuperări și 0.7 pase decisive. Cel mai bun meci al său în LNBM a fost chiar runda trecută împotriva Energiei când a fost omul cu coșul decisiv și strângând 19 puncte și 5 recuperări.

foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!