Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Vuksanovic: “Avem un scop comun cu suporterii noștri, luptăm pentru Craiova”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.10.2014

SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la Universitatea BT Cluj-Napoca, într-o confruntare din etapa a 4-a a Ligii naționale.

Vladimir Vuksanovic, antrenorul secund al formației oltene, a prefațat partidă cu ardelenii.

"După două victorii în deplasare, pentru unii neașteptate, au venit două înfrângeri, dacă punem la socoteală și meciul din Liga Balcanică. Clujul este o echipă cu tradiție în România, o echipă puter nică, cu jucători care pot face diferența. Va fi un meci foarte greu, dar nu imposibil de câștigat. Am încredere în echipa noastră și sunt convins că băieții vor da totul pe teren pentru a câștiga. De asemenea, suporterii trebuie să fie alături de noi la fel ca și până acum. Împreună avem un scop comun, luptăm pentru Craiova ".

Meciul din Bănie va avea loc sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 18.45.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!