Stiri Cupa României Masculin

Vladislav Solopa: ”Putem să câștigăm la Pitești, niciodată nu mergem la un meci cu gândul să pierdem”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
30.09.2014

Vladislav Solopa, jucătorul celor de la Gaz Metan a vorbit despre partida de miercuri, împotriva celor de la BCM U Pitești. Acesta spune că pot câștiga, nu le va fi ușor. În tur, scorul final al partidei a fost 62-78, Solopa reușind 3 puncte și o recuperare.

În partida de la Mediaș am intrat în meci din primul minut, ne-am luptat. Știam că singurul drum spre victorie este să luptăm până la sfârșit. Sigur că putem să câștigăm la Pitești, niciodată nu mergem la un meci cu gândul să pierdem. Nu va fi ușor, echipa din Pitești este bună și noi îi respectăm.

Acesta a vorbit despre aşteptările sale de la sezonul ce va urma:

Mă aștept să jucăm pur și simplu baschet, pentru echipă, pentru fani și pentru noi.

Vlad descrie perioada de pregătire și noua echipă a Gazului Metan:

Au fost trei săptămâni grele de pregătire, cu rezultate bune, păcat că nu am fost împreună din prima zi. Echipa este total diferită față de anul trecut, o echipă mai tânără, cu mai multe ambiții, poate nu așa bună individual, dar noi suntem puternici când jucăm împreună, datorită faptului că avem mulți tineri, fiecare are șansa să arate ce poate și să joace baschet.

Startul partidei este programat la ora 18.00.

foto: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!