Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladislav Solopa: „Va fi un meci pe care trebuie să-l câștigăm”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.11.2014

Vladislav Solopa, jucătorul Gazului Metan a vorbit pentru site-ul nostru despre partida pe care echipa sa o va disputa în compania celor de la Universitatea Cluj. Acesta spune că a evoluat la lotul național U20 cu câțiva din adversarii de vineri și echipa sa trebuie să câștige acest meci.

Va fi un meci pe care trebuie să-l câștigăm. Am văzut că echipa Universitatea Cluj progresează și joacă din ce în ce mai bine de la meci la meci. Adversarii sunt tineri, cu câțiva dintre ei am jucat la lotul național U20 și știu că se vor lupta la capacitate maximă. Avantajul nostru este că jucăm pe teren propriu. Ne-am intrat în ritm după meciul cu Timișoara, vrem să continuăm și să câștigăm la fiecare șansă oferită.

Startul partidei este programat la ora 18.00.

foto: novatv.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!