Stiri

Vladislav Solopa a câștigat RedBull King of the Rock Moldova 2015

Silviu Isailă

Silviu Isailă
05.07.2015

Vladislav Solopa, jucătorul celor de la Gaz Metan a câștigat turneul RedBull King of the Rock Moldova 2015. Turneul s-a desfășurat în 3 și 4 iulie în Chișinău. Acesta va reprezenta Moldova la calificările internaţionale care vor avea loc in Turcia, în luna august 2015. Toate costurile deplasării la turneul din Turcia vor fi suportate de organizatorul competiției.

Vladislav Solopa a vorbit pentru site-ul nostru despre acest turneu:

Este un turneu organizat pentru prima dată în Moldova și vreau să spun că a fost organizat foarte bine. Nu a mai fost un asemenea turneu în țara noastră. Am jucat cu jucători profesioniști și fiecare meci a fost decisiv pentru mine. A fost o atmosferă incredibilă cu public gălăgios. Sunt mândru că pot să îmi reprezint țara la calificările internaționale din Turcia. 

În vara acestui an, Vladislav Solopa a mai participat la un turneu de streetball 3 la 3 organizat în Ucraina, clasându-se pe locul trei alături de echipa sa. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate