Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladislav Solopa, la cel bun joc din acest sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.11.2015

Gaz Metan Mediaș a ținut-o în șah pe CSM-U Oradea mai bine de 35 de minute, în partida din etapa cu numărul 10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gazdele bihorene au gestionat mai bine finalul și au reușit să se impună la final cu scorul de 79-72.

Vladislav Solopa a fost principala gură de foc pentru Gaz Metan Mediaș la Oradea. Moldoveanul cu cetățenie română a reușit cel mai joc al acestui sezon, încheiat cu 18 puncte, 9 recuperări, o intercepție, un capac și un turnover. Punctele tânărului jucător al Mediașului au venit după 5/7 de la 2 puncte, 2/3 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere. Cu această performanța realizată în mai puțin de 23 de minute, Vlad Solopa a acumulat un indice al eficienței de 25 de unități.

Această prestație a fost cea mai bună performanță din ultimele două sezoane pentru Vlad Solopa. El a reușit cea mai bună prestație a sa în sezonul 2013/2014 când a terminat cu 25 de puncte, 17 recuperări, 7 pase decisive și 47 de unități la eficiență într-un meci cu Farul Constanța.

Vlad Solopa se află la al treilea sezon în România alături de Gaz Metan Mediaș. În acest sezon el a devenit un pion de bază în rotația lui Mihai Popa.

foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!