Stiri

Vladislav Solopa va participa la Red Bull King of the Rock World Finals

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.08.2015

Vladislav Solopa, jucătorul celor de la Gaz Metan a câștigat turneul RedBull King of the Rock Moldova 2015. Turneul s-a desfășurat în 3 și 4 iulie în Chișinău. După câștigarea acestui turneu, Solopa are dreptul de a participa la turneul final de la Instanbul, acolo unde vor participa 32 de jucători din întreaga lume.

Jucătorul Gazului a vorbit despre acest turneu pentru site-ul csgazmetan.com:

„Pentru mine această competiție este ceva neobișnuit, o competiție foarte populară în lume. Am șansa să joc cu cei mai buni jucători din lume, acolo pot să dovedesc ceva important pentru mine. M-am pregătit fizic și am jucat câteva turnee în acest stil cât și 3 la 3 în Ucraina. Mai am încă o săptămână până la turneu și pun mult accent pe pregătirea fizică, deoarece fiecare meci solicită multă energie.”

Solopa nu va fi prezent la reunirea echipei, programată pe 24 august. Acesta se va alătura echipei antrenate de Ovidiu Teleabă în 1 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate