Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: “Îmi pare rău că parcă ne-a fost puţin frică de posibilitatea de a câştiga”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
10.10.2013

Vlastimir Vukadinovic, directorul tehnic al Concordiei Chiajna a făcut o scurta declaraţie după meciul pierdut de echipa sa împotriva celor de la BC Timişoara:

“Vreau să felicit echipa Timişoarei, îmi pare rău că parcă ne-a fost puţin frică de posibilitatea de a câştiga chiar dacă e un pic absurd să câştigi la Timişoara, dar baieţii au demonstrat din nou că sunt o familie, că muncesc mult,şi că îşi doresc fiecare minge.

Cred că a văzut toată lumea şi sper că tuturor le-a plăcut echipa noastră şi deşi pornisem la drum un pic diferiţi am fost nevoiţi să renunţăm la 4 dintre jucători şi cred că ar fi fost altfel jocul dacă erau şi ei aici. Doresc încă o dată să punctez că e un meci în care pe partea statistică avem mai multe recuperări decât adversarul, dar avem şi lucruri negative pe care încercăm să le reducem. Ne aşteptam să putem face mai multe dar felicit echipa Timişoarei şi tot stafful tehnic. E primul an pentru noi în prima devizie şi chiar ne dorim ca în câţiva ani şi la noi să se joace aşa şi să se şi iubească baschetul. Deocamdata fotbalul e pe primul loc.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!