Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: “Ar fi un miracol să obținem victoria”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
27.01.2014

Înainte de partida cu BC Timișoara din etapa a 15-a a Ligii Naționale, antrenorul Concordiei ne-a acordat o declarație în exclusivitate. Deși Vlastimir Vukadinovic consideră că o victorie ar fi un miracol, acesta subliniază că echipa sa va lupta cu toate forțele de care dispune:

“Vom încerca să valorificăm mai bine mingile pe care le câștigăm și să reducem numărul de greșeli. Suntem conștienți că avem în față o echipă de tradiție ce dispune de jucători foarte buni și de un antrenor legendar pentru baschetul românesc, pe care-l apreciez foarte mult. Dar și pentru acest meci, ca și pentru oricare altul, îi motivez pe jucători să dea totul pe teren, să fie concentrați și să aibă încredere în forțele lor. Cu siguranță că ne așteaptă un meci greu. Echipa noastră ar realiza un miracol printr-o victorie, dar nu intrăm în acest meci ca "mielul la tăiere", ci mergem la luptă. Îmi doresc că acești jucători că crească de la meci la meci.”

Pentru returul de campionat, Concordia a rămas cu un singur jucător străin în lot după plecarea lui Vuletic în Slovacia. Vlastimir Vukadinovic declară că acest lucru trebuie văzut ca o oportunitate pentru jucătorii din lotul actual:

“După cum știți, în urma evoluțiilor de excepție în turul campionatului, Aleksandar Vuletic a plecat în străinătate, așa că meciurile ce urmează vor reprezenta o oportunitate bună pentru ceilalți jucători înalți să demonstreze ce știu și ce pot. Totodată aș dori să-i mulțumesc lui Aleksandar pentru tot ce a făcut în tricoul Concordiei.”

Conform declarației antrenorul principal, înainte de partida cu BC Timișoara, Chiajna are un singur jucător indisponibil:

“Ne lipsește în continuare Ciprian Ţelinoiu care este accidentat și urmează să revină la antrenamente în această săptămâna.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!