Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: ”Vom încerca să le ținem piept și ne vom dărui total”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
16.11.2013

Concordia Chiajna și Steaua București se întâlnesc în această seară, de la ora 19, în primul duel direct de după promovarea în LNBM. Cele două echipe au terminat ediția precedentă a L1M pe primele două poziții ale clasamentului și au obținut biltele pentru prima scenă.

Vlastimir Vukadinovic, tehnicianul Chiajnei, spune că fosta adversară de la promovare stă mai bine decât echipa pe care o pregătește, dar că asta nu îi va descuraja pe elevii săi, care se vor lupta pentru victorie ca la fiecare meci pe care îl dispută.

În sezonul trecut lucrurile stăteau total diferit. Împreună cu ei am defilat prin Liga 1 și apoi ne-am duelat direct pentru a desemna ordinea promovării.  Acum ei stau mai bine din toate punctele de vedere. Noi vom încerca să le ținem piept și ne vom dărui total, cum facem meci de meci, a declarat Vukadinovic pentru totalbaschet.ro.

Sezonul trecut Concordia și Steaua s-au întâlnit de 4 ori, scorul general fiind 3-1 în favoarea ”militarilor”.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!