Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vremea rea amână meciul dintre Sibiu și Galați cu încă o zi

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.01.2017

 

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Phoenix Galați se mai amână cu o zi. Condițiile meteo și faptul că drumurile continuă să fie închise în unele zone ale țării împiedică echipa din Galați să facă deplasarea spre Sibiu, astfel că, în cursul acestei dimineți, oficialii gălățeni au solicitat o nouă reprogramare a partidei din cadrul etapei a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Comisia de Competiții a FRB a stabilit că meciul se va juca luni, 9 ianuarie, de la ora 18.

„Înțelegem situația în care se află echipa din Galați și, la decizia Federației Române de Baschet, vom disputa partida cu o amânare de încă o zi. Sperăm ca și suporterii noștri să înțeleagă situația și să fie alături de jucătorii BC CSU Sibiu așa cum au făcut-o de fiecare dată. Cei care și-au achiziționat bilete pentru această partidă, dar nu pot fi prezenți la sală, îi așteptăm luni, între orele 9 și 15, la sediul clubului nostru pentru a le returna contravaloarea tichetelor cumpărate”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Aceasta este a doua reprogramare a partidei dintre BC CSU Sibiu și CS Phoenix Galați. Inițial, confruntarea ar fi trebuit să aibă loc astăzi, de la ora 18.

 

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    surprinzator
    Nu stiu pînă cînd se tot amina ? Nu am auzit sa fie drumuri blocate,cred mai degrabă ca este un tertip folosit de conducerea galateana!!!

    cu 7 ani în urmă (07.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da...
      Mai trag de timp cateva saptamani sa se mai antreneze :))

      cu 7 ani în urmă (07.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!