Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: "Ambele echipe au o dorință foarte mare de a câștiga"

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.02.2014

Extrema orădenilor, Vujadin Subotic a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa pe terenul celor de la Gaz Metan. Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 16:15 și va fi transmis în direct de DigiSport.

Preconizez un meci foarte greu. Ne așteaptă un adversar dificil. Ambele echipe au probleme medicale, unele mai mari, altele mai mici, dar la startul meciului nimeni nu se va gândi la accidentări, toată atenția se va îndrepta asupra jocului și a încercării de a câștiga. Ambele echipe au o dorință foarte mare de a câștiga.

Subotic a vorbit și despre adversarul de sâmbătă.

Mediașul are o echipă care luptă și care nu cedează. Este o echipă care are nevoie foarte mare de victorie, lucru care îngreunează misiunea noastră. Au un antrenor foarte dedicat muncii, care nu renunță niciodată la luptă și caută mereu soluții pentru a-și împinge echipa spre victorie. Va fi foarte dificil, dar am convingerea că pentru public va fi un meci frumos, a declarat jucătorul la conferința de presă, conform site-ului oficial.

 

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!