Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Avem nevoie de victorie”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
04.04.2014

Orădenii se deplasează la Târgu Jiu pentru a disputa partida din ultima etapă a sezonului regulat cu Energia Rovinari. Startul duelului se va da la ora 18:00. Vujadin Subotic, unul dintre jucătorii tehnicianului Cristian Achim, a vorbit despre acest meci, spunând că se așteaptă de la adversari să dea tot ce au mai bun.

„Cred că baschetbaliştii de la Energia Rovinari formează o echipă bună, au jucat mai bine în prima parte a sezonului, dar în ultimul timp au avut parte de câteva accidentări. Cu toate acestea, ei au şansa să joace în play-off, aşa că mă aştept să dea tot ce au mai bun în meci. Noi avem nevoie de victorie pentru a ne pregăti de Final Four, iar mai apoi ne vom axa pe play-off”, a declarat baschetbalistul pentru TotalBaschet.

În disputa tur, orădenii s-au impus în faţa gorjenilor cu scorul de 92-73. Vujadin Subotic, în cele 25 de minute jucate, a reuşit  un total de 10 puncte marcate, 3 recuperări, o pasă decisivă având un indice de eficienţă de 11.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!