Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: "Cu siguranță întâlnim un adversar puternic"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.10.2013

Vujadin Subotic a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu U Mobitelco Cluj-Napoca, din prima etapă a Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2013/14. Muntenegreanul a vorbit despre adaptarea la Oradea, așteptările de la noul sezon și a precizat că nu îi cunoaște foarte bine pe jucătorii străini din lotul Clujului.

"Am schimbat multe echipe și am jucat în multe țări, așa că nu mi-a fost dificil să mă adaptez la noua echipă. Lucrurile au fost cu atât mai simple la Oradea cu cât toată lumea - jucători, antrenori, conducere și toți cei din jurul acestei echipe sunt așa cum mi-am dorit să fie. Așa că pot să spun că nu mi-a fost greu deloc. Îmi place aici.

M-am adaptat la colegii de echipă și ne simțim bine împreună, atât în teren cât și în afara lui. Referitor la cerințele antrenorului și la modul în care răspund la ele, cred că cel mai bine ar fi să-l întrebați pe el."

Întrebat despre meciul cu U Mobitelco Cluj, Subotic a opinat că este o echipă foarte bună:

"Cu siguranță întâlnim o echipă puternică. Ne-am întâlnit în presezon, însă pentru noi a fost al doilea meci, iar pentru Cluj avea să fie de abia primul. Cu siguranță niciuna dintre echipe nu a arătat tot ce poate în acea partidă. Au mai trecut câteva săptămâni de atunci, perioadă în care jucătorii au urcat în formă sportivă și tactic s-a lucrat mai mult, așa că nu este concludent ce a fost la meciul direct de la Sibiu. Cred că meciul care ne așteaptă este imprevizibil în ceea ce privește câștigătorul, dar am convingerea că va fi un meci bun.

Nu cunosc prea bine jucătorii de la Cluj, nici măcar pe cei ex-iugoslavi. Desigur am auzit de Cuic și importanța lui în campionatul României, însă nu ne-am confruntat niciodată. Pe Kuburovic îl cunosc dar în afara terenului, având cunoștințe comune. Pe teren ne-am întâlnit la începutul carierei de 2-3 ori. În fine, pe Lalovic îl știu după nume, fiind ca și mine din Muntenegru. L-am văzut jucând împotriva echipei din orașul meu de baștină, dar nu am jucat niciodată cu el sau împotriva lui."

Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!